Přejít k hlavnímu obsahu

MAD Lions oficiálně potvrzují 2 změny v sestavě

29. 11. 2020 | 15:13 League of Legends
Jak už je po konci světového šampionátu tradicí, týmy mění své sestavy a přivádějí do svých řad nové hráče. Výjimkou nejsou ani MAD Lions, kteří po kvalitních výkonech v desáté sezóně nedokázali navázat na jejich úspěšnou šňůru z LEC a na Worlds skončili už v play-in části.
Armut
Armut

MAD Lions zaměstnávající i dva české hráče midlanera Humanoida a marksmana Carzzyho do svého týmu přivítala dva nové přírůstky, těmi jsou turecký toplaner Armut a nový španělský jungler Elyoya. S týmem se na druhou stranu loučí Orome, který byl u MAD Lions od konce roku 2018. Větším překvapením je však právě změna v jungle, kterou ještě donedávna opanoval mladý Shad0w, jenž i přes to, že má s týmem podepsáno do konce roku 2021 nebude součástí základní sestavy.

Toplaner Armut se skvěle předvedl na světovém šampionátu v dresu SuperMassive, se kterými přehrál právě MAD Lions v klíčovém barážovém utkání. Svým výkonem Turek zaujmul celý svět, protože naprosto jednoznačně přehrál svého soka Oromeho, kterého nyní nahrazuje. Velká očekávání budou jistě i na junglera Elyoyu, který se svým týmem Movistar Riders ovládl letní split španělské ligy a s týmem postoupil i na EU Masters. 

Sestava MAD Lions pro 2021:

 Turecko İrfan Berk "Armut" Tükek (Top)
 Španělsko Javier "Elyoya" Prades (Jungle)
 Česká republika Marek "Humanoid" Brázda (Mid)
 Česká republika Matyáš "Carzzy" Orság (AD Carry)
 Německo Norman "Kaiser" Kaiser (Support)

Štítky: MAD Lions, LEC