Přejít k hlavnímu obsahu

MAD Lions podepisují aktuální světovou dvacítku

13. 12. 2019 | 15:01 Counter-Strike 2
DreamHack Open Sevilla je jedním z posledních turnajů letošního roku a na poslední chvíli se jedno z přihlášených jmen změnilo. Řeč je o organizaci MAD Lions, která bude na turnaji doma. Premiérově se v jejich barvách představí dánský celek, jenž dosud hájil barvy Tricked Esport.
Tricked Esport
Tricked Esport

Sestava v čele s Nicolaiem 'HUNDEN' Petersenem zažívá opravdu úspěšnou sezónu, kdy dlouhodobě bojují o pozici dánské dvojky. Nejvýše se ve světovém žebříčku dostali na 17. místo, což se podařilo po triumfu na V4 Future Sports Festivalu v Budapešti. Nyní však přichází velký přesun, novým domovem této sestavy bude původně španělská organizace MAD Lions, kterou letos v květnu odkoupila společnost OverActive Media.

Ta má ve své stáji tým Toronto Defiant působící v Overwatch League a kromě toho ještě nedávno i značku Splyce, která se před několika lety podívala i na CS:GO Major a největší úspěch letos sklízela na poli League of Legends. Vlastnická společnost se ale rozhodla pro novou strategii působení na evropské scéně pod hlavičkou MAD Lions, což po přejmenování LoL týmu nyní potvrzuje i akvizice nadějné CS:GO sekce.

V rámci přestupu z Tricked se v základní sestavě sice nic nemění, tým však představuje nového kouče.

Barvy MAD Lions bude hájit tato sestava:

 Dánsko Nicolai 'HUNDEN' Petersen
 Dánsko Lucas 'Bubzkji' Andersen
 Dánsko Frederik 'acoR' Gyldstrand
 Dánsko Rasmus 'sjuush'" Beck
 Dánsko Fredrik 'roeJ' Jørgensen

 Brazílie Luis 'peacemaker' Tadeu – trenér

Štítky: MAD Lions
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.