Přejít k hlavnímu obsahu

MAD Lions posílají HUNDENa na lavičku, v kvalifikaci na Minor je nahradí Complexity

6. 3. 2020 | 20:02 Counter-Strike 2
Současná dánská dvojka, tým MAD Lions, posílá na lavičku svého kapitána HUNDENa. Spolu s tím se rozhodli neúčastnit kvalifikace na evropský Minor, kde je nahradí kolegové z Complexity.
hunden
hunden
Zdroj: HLTV.org

Za poslední půlrok zažil tým MAD Lions neskutečný pokrok. Z průměrného Tier 3 týmu se dostal až mezi světovou špičku, ještě pod organizací Tricked vyhrál V4 Future Sports Festival a dostal se dokonce až do Katowic, kde skončil na 9. až 12. místě - stejně jako například Vitality nebo Evil Geniuses. To však týmu nestačí a proto se rozhodl poslat svého leadera HUNDENa na lavičku.

HUNDEN

Hlavním důvodem pro bench jsou výkony. HUNDEN má dost možná nejhorší statistiky ze všech hráčů v TOP20 týmech, což dokazuje také jeho rating - propastných 0.81 za poslední 3 měsíce. Přesto však byl HUNDEN tělem i duší týmu a spousta lidí předpovídá MAD Lions podobnou budoucnost, jako zažili ENCE. Spekuluje se také o tom, že prsty v benchi má coach týmu peacemaker, který je nechvalně známý tím, že ve svých týmech rád měnil sestavy. Ostatní hráči však potvrdili, že se jednalo o jejich volbu.

Možnou náhradou by podle spekulací mohl být AcilioN. Tento Dán si zahrál například za Heroic, naposledy střílel v týmu Copenhagen Flames, kde však právě teď sedí na lavičce. Nic ale není potvrzené a vypadá to, že nového hráče nenajdou jen tak.

I proto se tým rozhodl neúčastnit se víkendové kvalifikace na evropský Minor, kde je nahradí Complexity. Tento mezinárodní celek se pokoušel probojovat přes otevřenou kvalifikaci, kde nebyl ani jednou úspěšný. Mezi kvalifikacemi se však představil ve skupinové části BLAST Premier, kde si poradil s Astralis i Vitality a padli až proti Natus Vincere.

Sestava MAD Lions tedy zatím vypadá následovně:

 Dánsko Lucas "Bubzkji" Andersen
 Dánsko Frederik "acoR" Gyldstrand
 Dánsko Rasmus "sjuush" Beck
 Dánsko Fredrik "roeJ" Jørgensen

 Brazílie Luis "peacemaker" Tadeu (coach)

O EU Minor se utkají tyto týmy:

 Švédsko fnaticvs. Evropa SMASH Dánsko Heroicvs. Finsko KOVA
 Švédsko Dignitasvs. Španělsko Movistar  Riders Evropa OGvs. Francie Heretics
 Evropa GODSENTvs. Dánsko Copenhagen Flames Německo BIGvs. Evropa Nordavind
 Evropa Complexityvs. Německo Sprout Švédsko Ninjas in Pyjamasvs. Norsko Apeks

 

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.