Přejít k hlavnímu obsahu

Máme pro vás tipy, jak co nejrychleji získávat levely

5. 9. 2020 | 08:36 Fortnite
Každý z levelů nabízí nějakou odměnu v rámci battle passu. Většina hráčů tráví svůj čas denním hraním, aby na ně dosáhla, ale pak jsou tu i tací, kteří hru každý den zapnout nemohou, a tak je pro ně těžké vyrovnat se ostatním a získat odměny.
uvodka
uvodka

Hráči, kteří na tyto odměny nedosáhnou ale rádi by se o to pokusili, se mohou řídit pokynů jednoho z nejlepších hráčů v získávání XP – Telocana, který dosáhl levelu 500. Zde jsou obvyklé tipy, které by neměly být brány na lehkou váhu, jelikož váš postup mohou velmi urychlit:

1) Výzvy 

Výzvy ve Fortnite lze rozdělit na dvě části, a to týdenní a denní. Denní výzvy jsou každý den obnovovány, a nabízí za splnění 10 000 XP. Po splnění jsou nahrazeny rychlými výzvami, které každého hráče odmění 1 000 XP. Týdenní výzvy vychází každý čtvrtek a je jich 6 osobních (za které je 25 000 XP) a jedna týmová. Týmová výzva je sice těžší na splnění, ale mohou vám s ní pomoci i ostatní spoluhráči. Odměna v podobě 50 000 XP vám za ní jistě přijde vhod.  

2) Punch karty 

Tyto karty umožňují hráčům plnit základní úkoly ve hře. Za jejich dokončení nabízí hráčům obrovské množství XP. Jediný jejich problém je, že je pro jejich splnění potřeba snaha a píle. Některé z nich lze snadno splnit (například eliminace konkrétními zbraněmi nebo kácení stromů), ale na některé je potřeba čas, a hlavně velké štěstí. Například taková eliminace spolujezdce ve stejném autě je něco, co se nepovede každý den.  

punch

3) Mince

Sbírání mincí je nejjednodušší a nejspolehlivější způsob, jak získat nějaké zkušenostní body. Najít je lze po mapě, jelikož jsou po ní roztroušené. Každý týden se spolu s novými výzvami objeví i nový soubor mincí a je jen na hráčích, jestli je budou sbírat průběžně, nebo si na ně vyhradí čas třeba až na konci sezóny. Návody na jejich lokace vám přinášíme i my.

Talocanův speciální tip 

Talocan nahrál video na svůj YouTube kanál, kde odhalil jeho způsob postupu pro tuto sezónu. Povzbuzuje v něm hráče, aby hráli Team Rumble a otevírali v něm truhly a boxy s municí, aby získali co největší množství zkušeností. Tento proces opakuje každý den, a jak je vidět, nese mu zasloužené ovoce.