Přejít k hlavnímu obsahu

MARKUSS69 ovládl první turnaj z Patriot VIPER 1v1 AIM série, kdo jej bude následovat?

7. 2. 2019 | 17:03 Counter-Strike 2
Minulou neděli odstartovala naše první letošní CS:GO série, která se odehrává ve formátu 1v1 AIM. Celkově se přihlásilo 75 hráčů, ze zisků bodů co celkového žebříčku se však radovala pouze nejlepší šestnáctka.
Výchozí obrázek

Formátem všech tří kvalifikací je Single Elimination bracket, kde na hráče postupně čeká jedna z devíti tradičních AIM map. V prvním dějství jsme sice nemohli vidět hvězdy domácí scény, i tak se objevilo několik talentovaných hráčů, z nichž ten nejdovednější byl střelec s přezdívkou MARKUSS69, který si do sériového bodování odnáší 100 bodů a tím si zajišťuje místenku na finále. Na stupních vítězů jej doplnili flh a Ajko1. Každý hráč s ambicemi i ten, kdo hraje pro zábavu, má ještě dvě šance se o postup do finále pokusit. Druhý kvalifikační turnaj Patriot VIPER série se odehraje v neděli 10. února od 18:00, více informací včetně registrace naleznete po kliknutí na obrázek.

Patriot Viper 1v1 AimCup - kvalifikace #2

Ceny v turnajové sérii

1. místo - Viper Steel 16GB 3866Mhz KIT

Viper Steel 3866Mhz

2. místo - Viper Fang Gaming USB 256GB

Viper Fang Gaming USB

3. místo - Viper LED Mouse Pad 

Viper LED Mouse Pad

 

Štítky: Patriot VIPER
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.