Přejít k hlavnímu obsahu

Marvo a E-Blue uvádí hardware profíků na Vodafone Mistrovství České republiky v počítačových hrách

17. 9. 2019 | 07:45 Všechny hry
Společnost LAMA Plus, výhradní distributor gamingových značek Marvo a E-Blue, již dříve informovala, že se i pro letošní rok stala hlavním partnerem s exkluzivitou na periferie na Mistrovství České republiky v počítačových a mobilních hrách. Mezi hardware profíků doporučili gamingoví mistři vybrané produkty obou značek, které budou představeny také na akci samotné v Gaming aréně E-Blue a Marvo 8. – 10. 11. 2019 na brněnském výstavišti.
Výchozí obrázek

Marvo TRUE 7.1 sluchátka HG9046

Sluchátka HG9046 jsou výjimečná svým zvukem. Na rozdíl od většiny sluchátek na trhu, které k nastavení prostorového zvuku 7.1 využívají software, šel výrobce odlišnou cestou a do každého náušníku vložil 1 x 40 mm a 2 x 30 mm měniče. Zvuk tedy není vytvářen softwarem, ale skutečnými reproduktory. Zabudovaná zvuková karta zajistí, že je potenciál sluchátek využit naplno. Zážitek z podsvícení cirkulujícího v 7 barvách umocňují průhledné náušníky, přes které všechny barvy efektně září. Všesměrový flexibilní mikrofon zachytí každé slovo, takže se výborně hodí ke každodennímu hlasovému chatu a dovede Váš tým k vítězství.

MARVO HG9046

Marvo mechanická klávesnice KG954G

Klávesnice KG954G obsahuje mechanické spínače Outemu Red. Tento model disponuje RGB podsvícenou základnou včetně možnosti podsvícení jednotlivých kláves. Několik efektů je možno nastavit bez nutnosti softwaru, ale teprve po jeho instalaci přichází to pravé. Podsvícení si přizpůsobí každý přesně na míru, ať už jde o barvu, efekt nebo rychlost. Software umožňuje také naprogramování maker pro použití složitějších příkazů na jeden stisk klávesy. Samozřejmostí je také plný anti-ghosting.

MARVO KG954G

E-Blue FPS myš Auroza

Laserová herní myš Auroza je se svým rozlišením 8200 DPI ideální zbraň pro FPS hry. Ergonomický tvar, matné provedení a použití příjemného povrchového materiálu umocňuje komfortní pocit v dlani. Nové umístění tlačítek vpřed / vzad po stranách zjednodušilo ovládání myši i pro leváky. Defaultně má myš nastaveno pulzující podsvícení 6 barev podle úrovně DPI, díky softwaru si hráč může barvu podsvícení vybrat z celé palety RGB tzn. z 16,8 milionů barev.

E-Blue Auroza

E-Blue RGB podložka EMP013 s bezdrátovým nabíjením smartphonu

Být nepřehlédnutelný není žádný problém s RGB herní podložkou. Jediným stiskem tlačítka lze přepínat mezi 10 módy multibarevného podsvícení, úplně ho vypnout nebo si regulovat intenzitu jasu. Vysoce kvalitní protiskluzová spodní část podložky přilne k povrchu stolu a drží podložku na místě i při těch nejzuřivějších bitvách. Inovace v podobě bezdrátového nabíjení smartphonu posouvá tento produkt na novou úroveň.

E-Blue EMP013
MČR 2019
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.