Přejít k hlavnímu obsahu

MČR 2018 startuje, co přinese páteční den?

8. 11. 2018 | 21:17 Counter-Strike 2 League of Legends
Herní svátek je tu, Mistrovství České republiky v počítačových hrách míří do Brna. Abychom však 11. listopadu poznali dva další mistrovské celky, je potřeba projít celým turnajem. A právě ten startuje už v sobotu v deset dopoledne. Nastal tak ideální čas si shrnout, co nás v úvodní den turnaje čeká.
MČR 2018
MČR 2018

V League of Legends i CS:GO turnajích je totožný formát, avšak oproti předchozím ročníkům zcela obměněný. První den turnaje sice stejně jako loni přežijí pouze čtyři nejlepší týmy v obou hrách, ale vzhledem k rozšíření turnaje vše proběhne jinou cestou. Hned na úvod na každého čekají čtyři zápasy ve formátu best-of-one. Vítězové obou skupin zamíří přímo sobotního semifinále, na týmy na druhých a třetích místech čeká ještě ten den čtvrtfinále o postup do bojů o medaile. Pro páteční den již byly vybrány zápasy, které budou probíhat obou separátních streamech, vyčleněných pro pátek dle konkrétní hry.

ČasCS:GO stream /playzoneczLoL stream /alza
10:00eEriness E.BLUE vs. Team Brute XPGECLOT.LYNX vs. Cyber Gaming
11:15VENI VIDI VICI vs. Gunrunners.AOCMSI.LanCraft vs. Inaequalis
12:30FerrariPeek vs. Trust.UniverseeSuba vs. NecroRaisers
14:00eSuba vs. Team GravityeSuba vs. E-RIVALS.DATART
15:30Trust.Universe vs. ROG.eXtatusInside Games MSI vs. MSI.LanCraft
17:001. čtvrtfinále (BO3)1. čtvrtfinále (BO3)
20:002. čtvrtfinále (BO3)2. čtvrtfinále (BO3)

Složení expertního týmu

V předchozích článcích jsme vám ještě nepředstavili náš expertní tým, který vás bude celým víkendem plným League of Legends a Counter-Strike: Global Offensive provázet. Komentář CS:GO turnaji doplní kvarteto Dev1, DeeThane, shadye a Lelek, které z analytického studia bude doplňovat Striker, blade a náš tradiční moderátor Rader. Také v LoLku sázíme na ověřené hlasy, kterými je oblíbené trio Mozilla, Bronko a Xnapy. I tady se moderování ujme Rader a své poznatky budou hlásat zizou a Vary May.

Vsaďte si u Chance!

Již jsme ohlašovali možnost vsadit si u našeho letošního partnera Chance, kde můžete při nové registraci získat díky podpoře esportu hezký bonus, krátce poté byly do kurzové nabídky přidána i řada zápasů páteční skupinové fáze v CS:GO i League of Legends. Aktuální nabídku můžete vidět na obrázcích níže, do detailu se dostanete po kliknutí.

Chance MČR 2018
Chance MČR 2018
MČR 2018
Štítky: MČR, Chance
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.