Přejít k hlavnímu obsahu

MIBR propouštějí LUCAS1, kterého nahrazuje meyern

12. 12. 2019 | 02:18 Counter-Strike 2
MIBR nejsou se svými výsledky poslední doby příliš spokojeni a po třech měsících je tu další změna v soupisce. Portály HLTV.org a Globo Esporte před krátkým časem potvrdily zájem o argentinského hráče meyerna ze Sharks, který již byl oficiálně představen jako nová posila.
meyern
meyern

UPDATE (11. 12.): Vše se opravdu doladilo ještě před cs_summit 5 a 17letý meyern se stává akvizicí týmu MIBR. Premiéru si zažije právě v Los Angeles, kde už se představí LUCAS1. Ten nebude s felpsem na lavičce, ale je z organizace zcela propuštěn. Jeho budoucí působiště je ale prozatím neznámé.

Kompletní složení MIBR vypadá následovně:

 Brazílie Gabriel 'FalleN' Toledo
 Brazílie Fernando 'fer' Alvarenga
 Brazílie Epitacio 'TACO' de Melo
 Brazílie Vito 'kNgV' Giuseppe
 Argentina Ignacio 'meyern' Meyer

 Brazílie João 'felps' Vasconcellos – na lavičce
 Brazílie Wilton 'zews' Prado – trenér


MIBR začátkem letošního roku dali sbohem neúspěšnému pokusu s posílením o americké hráče. Do týmu nejprve přišel felps, který dnes sedí na lavičce a brzo už tam nebude sám. Potvrzený byl totiž zájem vycházející argentinskou hvězdu Ignacia 'meyern' Meyera. Ten v srpnu opustil tým Isurus Gaming a se Sharks zamířil vstříc vyšším cílům. Poslední týdny nechyběl na vyvrcholení lig ECS a EPL, to bylo ale možná všechno, kde si za žraloky zahraje. Dosud byli nejlépe 22. na světovém žebříčku, zato MIBR jsou aktuálním číslem 12.

Pokud se organizace domluví na přestupu, tak obětí za příchod meyerna by byl Lucas 'LUCAS1' Teles, předposlední přírůstek do sestavy. Dotáhnout přestup se MIBR snaží už před posledním jejich eventem tohoto roku, cs_summit 5. Ten se odehrává za týden a o stejném víkendu čeká Sharks vystoupení na QI Banja Luka.

Zdroj: hltv.org
Štítky: MIBR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.