Přejít k hlavnímu obsahu

MikeYeung nahrazen v sestavě TSM

16. 6. 2018 | 16:41 League of Legends
Michael "MikeYeung" Yeung, jungler Team SoloMid, si tento víkend nezahraje v LCS. Nejméně jeden týden totiž bude reprezentovat TSM pouze v academy týmu a v základní sestavě ho nahradí Jonathan "Grig" Armao. 
Výchozí obrázek

Michael "MikeYeung" Yeung, jungler Team SoloMid, si tento víkend nezahraje v LCS. Nejméně jeden týden totiž bude reprezentovat TSM pouze v academy týmu a v základní sestavě ho nahradí Jonathan "Grig" Armao. 

UPDATE (17.6. - 0:56): V první hře Team SoloMid v NA LCS se Grigovi podařilo přispět k vítězství nad Counter Logic Gaming. Ve své první hře v základu TSM dosáhl skóre 3/1/7 za Olafa.


MikeYeung nezažil zrovna nejlepší vstup do osmé sezóny. Po pohádkovém přestupu z Phoenix1 do severoamerického týmu číslo jedna se mu přestalo dařit a na jaře byl nevýrazným hráčem, kterému bylo přičítána spoustu týmových neúspěchů. Vedení Team SoloMid minimálně v prvních letních zápasech tedy vsadí na Griga, který na jaře nastupoval v academy týmu a v loňské sezóně oblékal dres Echo Fox.

Oba zápasy za TSM akademii už MikeYeung odehrál a ani v jednom z nich se mu příliš nedařilo. V prvním zápase proti akademií CLG nezvládl tým dotáhnout k vítězství a se skóre 0/2/6 za Trundla mohl jen přihlížet prohře. Podobný průběh měla i druhá hra, ve které Mike hrál Olafa a se skóre 1/3/2 byl součástí prohry proti TL Academy.

Grig si dle vyjádření organizace vysloužil místo v základu díky výborným výkonům na bootcampu v Jižní Koreji. Tak uvidíme, jak se mu povede v jeho debutu za hlavní tým TSM. Tento hráč si zahrál první zápasy v LCS v týmu Echo Fox v loňské sezóně, ale hrát za Team SoloMid bude asi ještě o něco větší výzva, než se v LCS poprvé ukázat za tým z chvostu tabulky.

Současná sestava Team SoloMid

{#Spojené státy americké} Kevin "Hauntzer" Yarnell 
{#Spojené státy americké} Jonathan "Grig" Armao 
{#Dánsko} Soren "Bjergsen" Bjerg 
{#Dánsko} Jesper "Zven" Svenningsen 
{#Španělsko} Alfonso "mithy" Aguirre Rodriguez  

 

{#Ukrajina} Kostyantyn "PieCakeLord" Dudarchuk 
{#Spojené státy americké} Michael "MikeYeung" Yeung  
{#Kanada} Nicholas "Ablazeolive" Abbott 
{#Dánsko} Rasmus "MrRalleZ" Skinneholm 
{#Spojené státy americké} Jordan "Shady" Robison  

Krátké video z dílny LoL Esports o MikeYeungovi

Štítky: NA LCS, Team SoloMid, TSM