Přejít k hlavnímu obsahu

Milionář chce na soukromém ostrově uspořádat real life battle royale

10. 4. 2019 | 23:30 Všechny hry
Battle Royale se díky anonymnímu milionáři dost možná brzy přesune z herních obrazovek přímo do reálného světa!
Battle Royale Realita
Battle Royale Realita

Na serveru Hush Hush, na kterém se prodává nejluxusnější zboží, přistála anonymní žádost o organizaci vskutku netradiční třídenní akce. Hlavním motivem má být battle royale z oblíbených her jako Fortnite, PUBG či Apex Legends. Plán samozřejmě nevyžaduje, aby se mezi sebou všichni hráči na ostrově vzájemně pozabíjeli. Hráči ale budou moc různými způsoby přijít k airsoftovým zbraním a budou vybaveni oblečením, které reaguje na každý dotek. Tím by se mělo potvrdit, pokud některý z hráčů bude zasažen.

NVIDIA

Turnaje se má zúčastnit 100 hráčů a poslední přeživší by si měl odnést neuvěřitelných 100 tisíc liber. V žádosti si anonymní milionář přeje propůjčit soukromý ostrov, na kterém by se dalo uspořádat battle royale v realitě. Turnaj bude probíhat ve třech dnech, každý den 12 hodin. V noci budou hráči moci přenocovat v darovaných stanech. 

Tato vzrušující akce je stále pouze v režimu plánování. Nabídka na Hush Hush hledá schopného organizátora, který by dokázal vytvořit ostrovní arénu a vyřešit či dořešit celkový systém a logistiku celého turnaje. 

Vyjádření Aarona Harpina, zakladatele Hush Hush:

„Hry Battle royale neuvěřitelně rychle rostou a v posledních letech jsou čím dál populárnější. Náš zákazník je obrovským fanouškem tohoto konceptu a chce, aby se z hry stala realita. Pokud bude letos tento šampionát úspěšný, je to rozhodně něco, s čím by chtěl do budoucna pokračovat, což by bylo úžasné.”

Za uspořádání takového turnaje dostane nejlepší kandidát v přepočtu téměř půl druhého milionu korun za šestitýdenní práci. Na kolik by vyšly náklady na uspořádání celého turnaje je však ve hvězdách. 

Apex Legends
Zdroj: ign.com
Štítky: Battle Royale