Přejít k hlavnímu obsahu

Mistrovství ČR v mobilních hrách letos opět připravujeme ve spolupráci se Samsungem

25. 4. 2020 | 13:48 Brawl Stars Hearthstone
Samsung MČR v mobilních hrách pro vás ani letos nepřipravujeme sami. Jako klasicky nám v tom pomáhají naši partneři, ze kterých je tím nejzásadnějším Samsung, po němž celá akce také nese jméno.
Samsung MČR v mobilních hrách 2019
Samsung MČR v mobilních hrách 2019

O Mistrovství České republiky v mobilních hrách jste už asi slyšeli. Pokud ne, tak jen ve stručnosti – jde o součást největší domácí esportové akce, ve které jde čistě o mobilní hry. Za celou jeho historii se ho účastnily tisíce hráčů (a stovky bojovaly na místě přímo v offline finále) a to hned v šesti hrách. Tento turnajový seriál vrcholí již tradičně LAN turnajem hraným druhý listopadový víkend v prostorách brněnského výstaviště, kde se letos bude bojovat v Hearthstone a Brawl Stars. Pod názvem MČR v mobilních hrách ale o této akci moc neuslyšíte. Před tato slova je totiž klasicky ještě přidáván název značky známého světového výrobce smartphonů Samsung.

Ta je totiž již od začátku partnerem mobilního mistrovství a už více jak rok dokonce tím strategickým. A v dohledné době se na tom rozhodně nic měnit nebude! Ve spolupráci s nimi připravujeme i letošní ročník a jsme za to nesmírně rádi. Jsou to totiž právě silní a cílevědomí partneři, kteří nám umožňují posouvat kvalitu mobilního mistrovství každý rok výš a výš, a právě Samsung je tady tím hlavním. Pro to být strategickým partnerem akce o mobilním hraním je Samsung jako dělaný. Kdo jiný, než přední výrobce chytrých mobilů a tabletů, by totiž o mobilech měl vědět více?

Naše partnerství se Samsungem je samozřejmě, co se týče MČR v mobilních hrách, tím, co spadá spíše do zákulisí, jeho výsledkem je ale vše, co se týče nejen online, ale především té offline části mistrovství. Ta židle, na které jste vloni na stage seděli? Ten NightCup, který vám zajistil účast na měsíční finále? A i to finále samotné? Nic z toho by bez našich partnerů, z nichž je Samsung tím hlavním, nebylo. Vedle toho ale tato spolupráce nabízí vám fanouškům i samotným účastníkům více viditelné věci, bez kterých si lze Samsung MČR v mobilních hrách představit jen těžko.

Samsung MČR v mobilních hrách 2020

Pro začátek je rozhodně nutné zmínit jejich vlajkovou loď, neskutečně našlapaný smartphone Samsung Galaxy S20, což je oficiální mobil letošního Mistrovství. Tuto mašinu sice bez problémů schováte do kapsy, chcete-li ale mít z hraní na mobilu opravdový zážitek, nic lepšího díky jejímu ideálnímu displeji, skvělé výdrži baterie a perfektnímu výkonu nenajdete. Pokud ale koukáte spíše po úspornější variantě, Samsung nenechá na holičkách ani vás, sáhnout totiž můžete po nějakém stroji ze série Galaxy A.

A co když už nadupaný mobil se staženými hrami máte, ale nevíte, jak se v nich zlepšit? Pak zase můžete kouknout na projekt Samsungu nazvaný O level výš, kde vás jednotlivé hry učí známí streameři a YouTubeři. Jak zkrátka můžete vidět, lepšího strategického partnera pro MČR v mobilních hrách, než je Samsung, bychom hledali opravdu těžko. Proto jsme zkrátka rádi, že naše partnerství vyhovuje oběma stranám, a tak bude pokračovat i dlouhodobě. Nejen letošní ročník vám díky tomu můžeme přinést na takové úrovni, jak se pro největší herní akci na domácí scéně sluší a patří!

Vyjádření Tomáše Balíka, který v Samsungu figuruje na pozici ředitele divize mobilních zařízení:

Stáli jsme u počátků tohoto mistrovství a jsme rádi, že můžeme jako strategický partner podporovat i letošní, již pátý ročník klání těch nejlepších hráčů mobilních her. Zvláště pak, když se tak děje v roce, kdy uvádíme na trh opravdu převratné smartphony vhodné i pro hráče: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G s vysokou obnovovací frekvencí 120 Hz či ohebný telefon Samsung Galaxy Z Flip, který na trh po letech vrací oblíbené „véčko“.

Pár slov přidal i Tomáš Drahoš, projektový manažer Samsung MČR v mobilních hrách:

Vrchol sezóny českých hráčů na mobilních telefonech samozřejmě vyžaduje špičková zařízení. Proto mě velmi těší, že můžeme dlouhodobě pracovat s největším výrobcem mobilních telefonů na světě, společností Samsung. Stejně jako v loňském roce se i letos stává strategickým partnerem, jehož název se opět objevuje v oficiálním názvu největšího turnaje naší sezóny. Díky telefonům, které Samsung Mistrovství ČR v mobilních hrách v předchozích ročnících poskytoval jsme si byli vždy jistí, že nabídneme divákům zajímavé zápasy a hráčům možnost ukázat své umění.
Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Štítky: Samsung, MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend