Přejít k hlavnímu obsahu

Mistrovství Polska: Humanoid prohrává finále 2:3

15. 12. 2018 | 12:45 League of Legends
V současnosti vrcholí Polska Liga Esportowa, kde nás reprezentovali hned čtyři Češi - Carzzy, Tarky a Jejky v celku Czeska Husaria a Humanoid v Illuminar Gaming.
Polsko Illuminar Gaming
Polsko Illuminar Gaming

Czeska Huasria už má své působení v play-off za sebou. Po druhém místě v základní části si bohužel tři čeští reprezentanti nedokázali poradit v gauntletu s Pompa Team a po prohře 1:2 tak končí na druhém místě s částkou 2 200 Euro (1 400 za regular season a 800 za play-off). O velkolepých 10 tisíc Euro si ale v sobotu zahraje další česká hvězda, Humanoid, který se nám brzy představí v evropské LEC v dresu Splyce. 

Humanoid Illuminar Gaming

Illuminar Gaming s Humanoidem projeli základní částí jako nůž máslem a se skóre 11 - 3 se mohli radovat z prvního místa a 1 500 Euro v týmové pokladně. Sám Humanoid se po příchodu okamžitě stal důležitým článkem týmu a svými výkony s LeBlanc či Ryzem ukázal, že na špičku evropské scény rozhodně patří. Nás, české diváky, může jen mrzet, že se ve finále neutká právě s celkem Czeska Huasaria, který měl k finále velmi blízko. Pravděpodobně poslední Humanoidův zápas, před jeho debutem v LEC, můžete sledovat v sobotu od 17:00 na polském streamu.