Přejít k hlavnímu obsahu

Mixer ulovil další velkou rybu, stěhuje se Shroud!

24. 10. 2019 | 19:52 Všechny hry
Streamovací platforma Mixer po Ninjovi vítá další velkou hvězdu. Svůj přesun dnes oznámil jeden z nejnadanějších všestranných hráčů planety, Michael 'shroud' Grzesiek. První vysílání má naplánováno už noc ze čtvrtka na pátek.
Shroud
Shroud

Microsoft to se svým projektem myslí opravdu vážně a po obřím dealu s hvězdným Ninjou nyní přichází další velké jméno, které by opět mohlo konkurenční platformě Twitchi o něco více zatopit. Skutečnost je totiž taková, že i když Ninja stále určitá čísla generuje, kromě jeho kanálu se o Mixer ale komunita příliš nezajímá.

Od dnešního dne už na Twitchi neuslyšíme o Michaelu 'shroud' Grzesiekovi, který takřka instantně po svém oznámení přišel o "verified badge" na nejoblíbenější streamerské platformě. S Twitchem se rozloučil s necelými 27 tisíci předplatiteli, v jejichž žebříčku byl v tuto chvíli třetím největším streamerem celé platformy.

Shroud se jako bývalý profesionální hráč CS:GO proslavil svými výjimečnými mechanickými schopnostmi, díky kterým po ukončení profesionální kariéry hráče byl schopen skákat z jedné FPS hry na druhou a vždy dominoval. Counter-Strike na svých streamech hraje dodnes, k čemuž přidává třeba Apex Legends.

Na jeho novém Mixer kanálu nyní probíhá odpočítávání do 2:00 našeho času, kdy vypukne jeho první vysílání po přechodu na novou platformu. V oznámení na svém Twitteru však napsal jen čtyři slova, která indikují, že sice jde o stěhování do nového domova, ale stále by mělo jít o toho stejného shrouda, kterého všichni znají.

Podobně jako u Ninji navíc můžete při této příležitost využít akce, kdy si u shrouda můžete claimnout free suba.

MČR 2019
Štítky: shroud
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.