Přejít k hlavnímu obsahu

MMAsters E-League: První esportový turnaj ve hře UFC 4 má vítěze

28. 2. 2021 | 22:30 UFC 4
První esportový turnaj ve hře UFC 4 za přítomnosti reálných hvězd MMA Davida Dvořáka a Patrika Kincla má vítěze. První místo získal slovenský hráč Assasinaudithore, který zvládnul ani jednou v turnaji neprohrát. Dokonce ani ve finálovém extra-roundu proti Patrikovi.
Super-finále
Super-finále
Zdroj: MMasters

Kvůli pandemickým omezením musel slovenský vítěz hrát jako jediný on-line, zatímco ostatní hráči hráli ve známém kladenském Hakim-gymu, ze kterého si odnesli mimo jiné i jedinečný zážitek, kdy okusili atmosféru a zažili opravdické propojení mezi bojovým sportem a esportem. Kincl s Dvořákem celý zápas komentovali na živém streamu a všechno šlo přesně podle plánu.

„Turnaj byl super. Nějakou dobu jsem se na něj připravoval. Hodně mě mrzí, že jsem kvůli opatření nemohl přijet, musel hrát z domova a přišel jsem o setkání s českými MMA hvězdami. Snad si to příště, až bude situace lepší, vynahradím. I tak jsem se dost bavil. Díval jsem se zpětně na reakce Patrika Kincla a dost jsem se u toho nasmál,“ přiznal vítěz turnaje Assasinaudithore.

„Komentování videohry je oproti reálnému MMA velká změna. Je škoda, že tady nemohli být úplně všichni borci, zrovna vítěze Assasina bych rád poznal osobně. Akci jsem si moc užil, komentování videohry je oproti reálnému MMA velká změna, ale po pár zápasech jsme si s Patrikem zvykli. Vždycky mluví hlavně on, nějaký prostor mi nechal,“ říkal po skončení turnaje David Dvořák, zápasník z první světové desítky UFC, jehož čeká další zápas v květnu. „Soupeře nemohu potvrdit, o nějakém jménu se spekuluje. Jsem přesvědčený, že vyhraju a pokud se to všechno povede, chtěl bych do konce roku stihnout zápas ještě s Timem Elliottem,“ dodal David Dvořák.

„Jsem vášnivý hráč a z e-ligy jsem nadšený. Pro mě je to odfrknutí od přípravy na další zápas KSW. Zatím nemám konkrétní datum a soupeře, ale něco se rýsuje na duben. S váhou chci jít dolů na welter,“ odpověděl Patrik Kincl.

MMAsters E-League je jedinečný turnaj, ve kterém mohli hráči zažít propojení mezi světem esportu a reálným MMA za doprovodu dvou hvězd českého MMA. Do super-finále se probojovalo celkem 8 nejlepších hráčů a dnes se konečně zjistilo, kdo je z dané osmičky ten nejlepší.

Celkové výsledky MMAsters E-League

Kompletní informace o pravidlech soutěže a také o zajímavých cenách, které mimo hraní proti hvězdám v této E-lize mohou hráči vyhrát, najdete přímo na stránce turnaje.

Zdroj: mmasters.cz