Přejít k hlavnímu obsahu

MMAsters E-League: Super-finále rozhodne o šampionovi virtuální klece už dnes

27. 2. 2021 | 09:00 UFC 4
Současná situace zamávala nejen se světem sportu, ale i esportu. Své o tom ví i kombinace obou odvětví MMAsters E-League, kterou nyní čeká velké SUPER-FINÁLE, do kterého se skrz předchozí kola probojovalo 8 nejlepších hráčů. Datum odkládaného SUPER-FINÁLE je stanoveno na 27. února, první zápas v 10:00. Živý stream na facebooku MMAsters League.
MMAsters E-League
MMAsters E-League
Zdroj: grafika pořadatele

MMAsters E-League je první českou ligou ve hře UFC 4 za přítomnosti dvou hvězd z reálného MMA světa - Davida Dvořáka a Patrika Kincla. Oba zápasníci budou velké SUPER-FINÁLE komentovat na živém streamu přímo ze studia a celkový vítěz bude mít možnost si proti nim zahrát v extra-final roundu. K tomu se vyjádřil i Patrik Kincl: 

Dám do toho vše. Budu si načítat taktiku a kombinace celý turnaj a pak soupeře smáznu.

Původně bylo datum SUPER-FINÁLE stanoveno před Vánoci, kvůli pandemii Covid-19 a souvisejícím měnícím se omezením přišlo i několik omluvenek od super-finalistů. "Organizačně jsme nachystaní a věříme, že ani u gamerů nebudou žádné překážky k tomu, abychom náš první MMA e-sportový turnaj dotáhli do zdárného konce. Jde bez vyjímky o fanoušky bojových sportů a jsem přesvědčený, že pro ně kromě zajímavých cen bude odměnou i samotné setkání či měření sil s Patrikem a Davidem," říká PR manažer MMAsters League Vít Heral. SUPER-FINÁLE MMAsters E-League se podle něj uskuteční v souladu s aktuálními nařízeními Vlády ČR.

MMAsters E-League je jedinečný turnaj, ve kterém hráči zažijí propojení reálného sportu MMA a esportové hry stejného žánru - UFC 4. Ve spolupráci s portálem PLAYzone, výrobcem špíčkového oblečení (nejen) pro zápasníky Pitbull, sázkovou kanceláři Tipsport a Nákupním centrem OAZA Kladno jej pořádá organizace bojových sportů MMAsters League.

CENY PRO VÍTĚZE

Každý účastník SUPER-FINÁLE získává dárkový balíček produktů od prestižní značky oblečení PitBulll West Coast, dvě vstupenky s roční platností na galavečer bojových sportů MMAsters League a tričko s čepicí MMAsters League. Pro první tři zde ještě navíc čekají speciální ceny.

Zápasník který skončí v SUPER-FINÁLE první, získává navíc:

  • Voucher na nákup zboží u PitBull West Coast v hodnotě 6000 korun
  • Dvě VIP vstupenky s roční platností na galavečer bojových sportů MMAsters League
  • Poukázku v hodnotě 3000 korun do NC Oaza Kladno

Na druhé místo zde čeká navíc k základním odměnám:

  • Voucher na nákup zboží u PitBull West Coast v hodnotě 3600 korun
  • Dvě VIP vstupenky s roční platností na galavečer bojových sportů MMAsters League
  • Poukázku v hodnotě 2000 korun na nákup zboží v NC Oaza Kladno

A poslední ze tří nejlepších hráčů záská:

  • Voucher na nákup zboží u PitBull West Coast v hodnotě 2400 korun
  • Dvě VIP vstupenky s roční platností na galavečer bojových sportů MMAsters League
  • Poukázku v hodnotě 1000 korun na nákup zboží v NC Oaza Kladno

Značka PitBull West Coast
Je prestižní značka oblečení s nezaměnitelnám stylem, která podporuje špičkové sportovce v řadě zemí a je partnerem organizace MMAster League.

PittBull West Coast
PittBull West Coast
Foto: https://mmasters.cz/mmasters-e-league-super-finale-posunuto-na-27-unora/

Výsledky všech předchozích kol

Kompletní informace o pravidlech soutěže a také o zajímavých cenách, které mimo hraní proti hvězdám v této E-lize mohou hráči vyhrát, najdete přímo na stránce turnaje.

Zdroj: mmasters.cz