Přejít k hlavnímu obsahu

MMAsters E-League: Unikátní esportová liga v UFC 4 má za sebou už druhou kvalifikaci

10. 12. 2020 | 21:38 UFC 4
Kvalifikace MMasters E-League začala 8. prosince a momentálně má dvě ze tří kol již za sebou, z těchto tří kol postoupí šestnáctka nejlepších hráčů. Registrace do turnaje probíhá na našem webu.
MMAsters E-League
MMAsters E-League

UPDATE 10.12: Máme za sebou druhé kolo kvalifikace, v dnešním kole jsme mohli vidět jak plno nových jmen, tak i jména, která už známe. Mezi přihlášenými byli i finalisté prvního kola Jeyzek a assasinaudithore. Oba tito finalisté z prvního kola se dostali až do semifinále, odkud se pro změnu do finále probojoval pouze Jeyzek. Assasina si podrobil nový finalista hrající pod nickem LS-Johnysko. Už od tohoto momentu bylo jasné, že finále nebude pro Jeyzeka vůbec jednoduché. A také nebylo, LS-Johnysko vyhrál s přehledem 2:0 a na Jeyzeka tak opět zbylo druhé místo, které ale není vůbec špatné, jelikož se body sčítají ze všech kol kvalifikací.


První kvalifikace proběhla dnes, 8. prosince, kdy se do prvního kola přihlásilo celkem 20 hráčů. Větší množství hráčů prošlo prvním kolem bez oponenta, pár chudáku se ale našlo, ti zde byli vyřazeni. Do druhého kola se tedy dostalo celkem 16 hráčů a tentokrát už si každý našel svého oponenta. Do kola třetího se probojovalo jen 8 nejlepších hráčů kvalifikace a výsledky zde byly dost těsné. Ze čtyř zápasů třetího kola dva skončily 1:2. Důležitá jména tohoto kola jsou Jeyzek a assasinaudithore, kteří se probojovali i kolem čtvrtým, kde oba dva vyhráli s přehledem 2:0 a poslední kolo bylo jen jejich. Ačkoliv se finálové kolo mohlo zdát vyrovnané, po nastoupení vyhrál assasinaudithore s přehledem 2:0 a podrobil si tak první kolo kvalifikace.

Pro hráče, kteří napoprvé neměli takové štěstí, byl připraven pavouk v losers bracketu, kde se utkali hráči, kteří v prvním pokusu nezvítězili. Jeyzek, který prohrál ve finále, postoupil v tomto pavoukovi rovnou do finálového kola.

Jak už jsme zmiňovali, turnaj se skládá celkem ze tří kvalifikací. Tu první už máme za sebou a dvě zbývající nás čekají 10. 11.prosince. Pokud míříte na stupně vítězů, rozhodně doporučujeme se zúčastnit všech kvalifikací, jelikož body z nich se sčítají! Celkově bude vybráno 16 nejlepších hráčů z kvalifikací, kteří budou hrát online finále. Z něj postoupí jen 8 nejlepších hráčů do superfinále, které proběhne offline ve studiu.