Přejít k hlavnímu obsahu

Mobilní verze LoR byla jako první vypuštěna v Singapuru

11. 3. 2020 | 15:38 Legends of Runeterra
Po tom, co nás Riot navnadil mobilní verzí TFT, všichni také v očekávání vyhlížíme vypuštění LoR na naše telefony. A právě to by mohlo být blíže, než si myslíme. Dneškem počínaje získali hráči v Singapuru přístup do bety mobilní verze hry. Znamená spuštění mobilní bety pro jihovýchodní Asii, že nás v brzké době čeká globální přístup?
LoR mobile
LoR mobile

Singapurští hráči dnes dostali velice milé překvapení, kdy i konečně jim Riot zpřístupnil otevřenou betu LoR na PC, a aby toho nebylo málo, dočkali se jako první na světě otevřené bety mobilní verze hry. Nadšenci z jihovýchodní Asie si kvůli malé podpoře v tamní oblasti nemohli, jako zbytek světa, vyzkoušet betaverzi Legends of Runeterra, ale vypadá to, že jim to vývojáři nakonec vynahradili. Riot oznámil, že LoR na telefony nebude k mání až do oficiálního spuštění někdy v letošním roce, ale Singapur nyní tuto skvělou příležitost obdržel.

Riot si uvědomoval, že lokální podpora v tomto regionu je problémová, ale i tak nám vývojáři vloni sdělili, že udělají vše, co bude v jejich silách, aby hru doručili i všem zdejším nadšencům. A ti se konečně dočkali ve formě dnešního jackpotu. Kromě přístupu do otevřené bety na počítač, získali také přístup na mobilní verzi, a to jak pro Android, tak také pro příznivce Apple. 

LoR mobile

Riot zatím neoznámil žádné oficiální datum, ale s největší pravděpodobností se rovnou dočkáme nových regionů, které pro nás herní designáři již plánují. A nám, zbytku světa, nezbývá nic jiného, než mobilní hru netrpělivě očekávat a doufat, že tento náhlý krok je předzvěstí globálního přístupu pro nás všechny. Kromě oficiálních zpráv, se i hráči z jiných regionů probojovali na singapurské servery, ale vše je prý spojeno s rizikem ztráty postupu ve hře, proto to rozhodně nedoporučujeme.