Přejít k hlavnímu obsahu

morelz se stává členem sestavy Virtus.pro!

13. 9. 2018 | 22:36 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

Před několika týdny oznámila polská legenda Pawel "byali" Bielinski, že po právě probíhajícím FACEIT Majoru opustí po mnoha letech svůj tým Virtus.pro. Pro polský celek je to už třetí velká změna v sestavě v tomto roce poté, co dříve odešli také TaZ a Snax. Dnes však Virtus.pro oznámili novou posilu, kterou se stal Piotr "morelz" Taterka.

Byali

Piotr si s Virtus.pro zahrál už na DreamHack Valencia a IEM Shangai, kde však s průměrným ratingem 0.88 příliš nezazářil. Po příchodu vycházející hvězdy snatchieho tak byl přesunut na lavičku. Teď se ale vrací zpět do aktivní sestavy, kde zalátá místo po byalim. Jeho návrat do sestavy však nemusí být trvalý. Manažer týmu Virtus.pro totiž prozradil, že organizace v průběhu září oznámí kroky, které pomohou týmu se vrátit zpět na světovou špičku. Jaké kroky to budou však není vůbec jasné, ve hře je tedy také další změna v sestavě.

Virtus.pro prošli za tento rok obrovskou obměnou sestavy, kde staré veterány nahradili talentovaní mladíci, což byl po kritice týmu v posledních letech odvážný, ale logický krok. Po příchodu MICHUa a snatchieho se začaly výkony týmu pomalu zlepšovat, avšak neustálé změny v sestavě tým výrazně zpomalily progress týmu. Doufejme tak, že stabilní sestava může Polákům pomoci se odrazit od dna. 

Nová sestava týmu Virtus.pro je tahle:

vlajka Polsko Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski
vlajka Polsko Filip "NEO" Kubski
vlajka Polsko Michał "MICHU" Müller
vlajka Polsko Michał "snatchie" Rudzki
vlajka Polsko Piotr "morelz" Taterka

vlajka Polsko Jakub "kuben" Gurczynski (coach)

Zdroj: hltv.org
Štítky: Virtus.pro
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.