Přejít k hlavnímu obsahu

MSI App Player vstupuje na mobilní trh

9. 8. 2018 | 12:39 Všechny hry
MSI ve spolupráci s BlueStacks uvádí aplikaci MSI App Player, která přenáší mobilní hry na herní notebooky, grafiky a základní desky. Mobilní hráči si tak vychutnají hry na MSI produktech s lepším výkonem, větším displejem a lepší ovladatelností.
Výchozí obrázek

MSI ve spolupráci s BlueStacks uvádí aplikaci MSI App Player, která přenáší mobilní hry na herní notebooky, grafiky a základní desky. Mobilní hráči si tak vychutnají hry na MSI produktech s lepším výkonem, větším displejem a lepší ovladatelností.

Ve srovnání s jinými mobilními simulátory je MSI App Player první aplikací na světě, která nabízí přizpůsobené podsvícení RGB klávesnice pro oblíbené MOBA nebo FPS hry. MSI App Player byl důkladně testován oběma společnostmi, aby zajistil spolehlivý výkon a maximální kompatibilitu, aby si hráči mohli vychutnat ten nejlepší zážitek mobilních her na PC.

Hraj na plný výkon

Kromě exkluzivních výhod splňuje MSI App Player očekávání každého hráče od mobilního herního simulátoru - intuitivní ovládání klávesnicí a myší. Hráči mohou hrát hry na mnohem větší obrazovce ze svých notebooků nebo stolních počítačů, aniž by byli zrušeni omezenou viditelností způsobenou překrytím displeje či klávesnice u mobilního zařízení svými prsty. Kromě toho podporuje multi-instance, což umožňuje hráčům hrát více her najednou. Levelování různých her ve stejnou dobu na jediném zařízení. MSI APP Player je rozhodně skvělá aplikace pro hráče.

Díky hraní na herních noteboocích MSI mohou hráči hrát mobilní hry na své plnohodnotné grafické kartě NVIDIA GeForce GTX a skvělým vizuálním zážitkem s exkluzivním displejem True Color Technology. Kromě toho, s výhodou připojení k LAN, se mohou hráči zbavit nestabilní sítě z Wi-Fi nebo 4G internetu na mobilních telefonech a užívat si hry nepřerušovaně.

Podporovaná na nejnovějších procesorech 8. generace Intel Core, základních deskách Intel 300 a AMD AM4 GAMING, grafických kartách GAMING řady NVIDIA GeForce GTX 10 a AMD Radeon RX 500; Aplikace MSI APP Player je připravena nabídnout hráčům na mobilních zařízeních lepší hratelnost a vytvářet tak skutečně bezproblémové hraní her mezi mobilem a PC.

Štítky: MSI
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.