Přejít k hlavnímu obsahu

MSI odhaluje GS75 Stealth a novou řadu notebooků s grafikami NVIDIA GeForce RTX

21. 1. 2019 | 16:03 Všechny hry
Mohou hrát inovace v gamingu zásadní roli? Nová řada se ztotožňuje s heslem "The Game Just Got Real". MSI se při zpracování svých nevšedních produktových inovací inspiruje zkušenostmi a postřehy hráčů z celého světa. MSI ohlásilo vzrušující novinky: jsou to nové notebooky s grafikami NVIDIA GeForce RTX. Zbrusu nový 17.3” GS75 Stealth vybočuje z řady svým stylovým vzhledem: pískovaná kovová černá povrchová úprava s elegantním zlatým lemem. GS65 Stealth, 15.6” varianta s velkým výkonem a ultra-přenosným designem, byl oceněn cenou CES Innovation.
Výchozí obrázek
MSI RTX

Zažijte ve hrách něco nového s NVIDIA GeForce RTX Series

S ray tracingem v reálném čase a vylepšenou UI posouvají grafiky NVIDIA GeForce RTX hranice mobilního hraní. Tyto výkonné grafické karty povyšují běžnou úroveň hraní ze současného rámce na možnost prožít reálný zážitek. Mimo zvýšení výkonu, jdou nové GeForce RTX za hranici tradičních renderovacích technik a umožní tak hráčům vidět lepší osvětlení, detailní odlesky, stíny a shadery. K využití plného potenciálu, MSI vylepšuje svůj návrh chlazení Cooler Boost a efektivně snižuje pracovní teploty.

GS75 Stealth: světově první tenký a lehký notebook s GeForce RTX 2080

V tomto kompaktním a bezrámovém těle se ukrývá nezkrotná šelma, která ve svém ultratenkém a ultralehkém hávu sestupuje přímo k vám. Nový GS75 pokračuje v odkazu předchozí modelové řady, ale pyšní se větším výkonem v elegantním, štíhlém těle. Vybaven nejnovější grafikou GeForce RTX 2080, nabízí tato bestie úžasně reálný obraz v překvapivé velikosti 2,2 kg a výškou 18,95 mm, s celkovým rozměrem až o 60% menším než běžné 17" notebooky. Dále má GS75 oslnivý 17.3" 144Hz IPS-level display. Pozlacené panty a hliníková slitina přidávají nejen na pevnosti, ale i na eleganci a vzhledu. Další působivou vlastností je extra velký touchpad s hladkým skleněným povrchem, který zvyšuje přesnost a odezvu. GS75, jako první model navržený s pasivním chladičem na reproduktorech, přináší ohromující basy, extra šmrnc a celkově, na tak malé tělo, silný zvuk.

MSI GS75 Stealth

Pokud raději dáváte přednost jeho protějšku v podobě 15,6" klasiky, tak cenou ověnčený GS65 je skvělou volbou. Tento model váží necelá dvě kila a nabízí nejnovější GPU a CPU. Série GS rozbíjí stereotyp těžkých a objemných herních notebooků a nabízí výjimečné zážitky i na cestách.

MSI GS65 Stealth

Za hranice: Nové série GT, GE, GL jsou připraveny na GeForce RTX Gaming

Lačníte po novém vybavení? MSI představuje novou řadu, která uspokojí touhy všech hráčů. GT Titan, vlajková loď herních notebooků, přináší hráčům, díky nejnovější grafice RTX a taktovatelnému i9 procesoru, nejvyšší výkon. Toto nespoutané monstrum není jen výkonné, ale také rychlejší než kdy předtím. K zajištění maximálního výkonu je tu Cooler Boost Titan, který rapidně snižuje teploty a žene výkon do extrému. S 4K UHD displejem, přináší GT Titan ohromující detaily na obrazovce. GT Titan a jeho prvotřídní výkon je skvělou alternativou za desktop.

MSI GT75 x GT63 Titan

Unikátní vzhled a agresivní design ladí perfektně s vysokým výkonem. GE63 Raider rozsvítí bitevní pole svým RGB podsvícením na krytu a klávesnici, zatímco GE75 Raider zaujme svým 3D logem s červeným podsvícením. Aktuální GPU a CPU s exkluzivním MSI Cooler Boost 5 optimalizuje zvířecí výkon. GE Raider představuje nejlepší volbu pro hráče AAA titulů.

MSI GE75 x GE63 Raider

Hledáte dostupnější variantu bez ztráty výkonu? GL série, nyní vylepšená o výkon grafických karet GeForce RTX, je výkonnější a rychlejší než kdykoli předtím. Obrovské reproduktory Dynaudio umožní hráčům se více ponořit do hry. Oba modely 15.6” a 17.3”  jsou dostupné s 120Hz displejem, který nabízí ostrý a čistý obraz.

MSI GL73 x GL63

Exkluzivní interaktivní technologie představené na CES

Plně se ponořte do hry díky novým interaktivním funkcím. Ve spolupráci s Ubisoft, MSI představilo tanec RGB podsvícení v novém titulu Assassin’s Creed Odyssey. Kromě světelné přehlídky, haptická odezva odesílá vibrace do prostoru pod dlaní během událostí ve hře jako jsou například výstřely. Prostě skvěle obohacují zážitek. MSI notebooky budou do budoucna osazeny Intel® WiFi-6 AX200 (Gig+).

Štítky: MSI, MČR partneři
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.