Přejít k hlavnímu obsahu

MSI představuje vlastní řadu NVIDIA GeForce RTX

20. 8. 2018 | 22:12 Všechny hry
Jsme nesmírně hrdí, že se s vámi můžeme podělit o naše nadšení z nových grafický karet 20. řady GeForce® RTX.NVIDIA představuje novou řadu grafických karet GeForce RTX a posunuje tak výkon svých karet na další úroveň. Díky nové architektuře NVIDIA Turing™ a revoluční platformě NVIDIA RTX nám grafické karty přinášejí technologii simulace realistického nasvícení scény (Ray tracing), umělou inteligenci a programovatelné stínování. Není to jen nový způsob, jak zažít hry - je to ultimátní zážitek z hraní her.
Výchozí obrázek

Jsme nesmírně hrdí, že se s vámi můžeme podělit o naše nadšení z nových grafický karet 20. řady GeForce® RTX.

NVIDIA představuje novou řadu grafických karet GeForce RTX a posunuje tak výkon svých karet na další úroveň. Díky nové architektuře NVIDIA Turing™ a revoluční platformě NVIDIA RTX nám grafické karty přinášejí technologii simulace realistického nasvícení scény (Ray tracing), umělou inteligenci a programovatelné stínování. Není to jen nový způsob, jak zažít hry - je to ultimátní zážitek z hraní her.

Nové grafické karty byly představeny na velkolepé, dvoudenní události nesoucí název "GeForce Gaming Celebration", která odstartovala dnes večer v Palladiu v Kolíně nad Rýnem, den před začátkem Gamesconu 2018.

”Turing je nejdůležitější inovace v oblasti počítačové grafiky NVIDIA za více než deset let,” řekl Justin Walker, ředitel pracoviště GeForce společnosti NVIDIA. “Je to stejná cesta pro inovace, kterou oceňujeme u partnerů AIB, jako je MSI.”

Přehled grafických karet 20. řady GeForce® RTX

Společnost MSI představuje následující řady:

  • Grafické karty GAMING TRIO a DUKE vybavené zbrusu novým prémiovým designem s trojicí ventilátorů poskytující nejlepší provozní vlastnosti ve své třídě.

  • Stejně tak se dočkaly nového designu naše hybridně a vodně chlazené karty z modelové řady SEA HAWK, které svou jednoduchou instalací a perfektním chladícím výkonem získaly spoustu spokojených uživatelů.

  • Čerstvou novinkou v rodině našich karet je pak modelová řada VENTUS, která nabízí populární, 2-ventilátorové řešení, dostatečně výkonné i pro ty nejvýkonnější karty.

  • Celý line up nám pak uzavírá řada AERO s radiálním chlazením a ventilátorem typu blower, známá z předchozích generací.

Jsme přesvědčeni, že každý hráč si najde vhodný model v této komplexní sestavě nové generace.

Štítky: MČR partneři, MSI
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.