Přejít k hlavnímu obsahu

MSI přinesla do IFA veletrhu obrovské příležitosti

6. 9. 2018 | 14:44 Všechny hry
Společnost IFA vznikla v roce 1924 a je celosvětovou výstavou, kde se shromažďují výrobci a obchodníci se spotřební elektronikou, aby představili své nové výrobky a inovace. Je to také nejvlivnější veletrh, který přitahuje pozornost kupujících, prodejců a maloobchodníků. MSI se rozlišuje od tradičního režimu B2B a rozděluje své stánky do tří tematických oblastí: SOHO Business, Content Creator a Gaming.
Výchozí obrázek

Společnost IFA vznikla v roce 1924 a je celosvětovou výstavou, kde se shromažďují výrobci a obchodníci se spotřební elektronikou, aby představili své nové výrobky a inovace. Je to také nejvlivnější veletrh, který přitahuje pozornost kupujících, prodejců a maloobchodníků. MSI se rozlišuje od tradičního režimu B2B a rozděluje své stánky do tří tematických oblastí: SOHO Business, Content Creator a Gaming.

MSI P65 Creator Laptop PC: Elegance s dlouhou životností baterie

P65 se dodává ve dvou elegantních kombinacích: standardní stříbrná hliníková úprava a limitovaná edice s perlově bílým hliníkem se zlatým nádechem. Tenký displej umožnil ještě kompaktnější design: ultratenký 17,9 mm a lehký 1,88 kg. Creator P65 může být snadno přenášen kamkoliv se vám zamane.

Exkluzivní technologie True Color společnosti MSI přináší výjimečnou barevnou věrnost a poskytuje téměř 100% přesných a živých barev, které nejlépe vyhovují procesu tvorby.

S nejnovějšími procesory 8. generace Intel® Core i7, grafickou kartou NVIDIA® GeForce® GTX 1070, je tento notebook výkonný a elegantní. Exkluzivní systém chlazení MSI Cooler Boost Trinity činí Creator P65 bezkonkurenčním zařízením, udržuje si v plném rozsahu plný výkon. Baterie vydrží po dobu 9 hodin bez nutnosti zapojení do elektrické sítě.

MSI PS42 Laptop PC

Nový člen řady Prestige PS42 vyniká z herních lineupů. Tenký 15,9 mm s váhou 1,19 kg má PS2 ve svém štíhlém skeletu procesor 8. generace Intel® Core i7 a NVIDIA® GeForce® oddělenou grafiku a snímače otisků prstů. Dokonce i přesto se stroj může pochlubit téměř bezolovnatým displejem a působivou životností baterie 10 hodin.

MSI GE73 Raider RGB Gaming Laptop

Inspirován exotickými sportovními vozy, nový GE73 Raider RGB přichází s neuvěřitelným LED RGB podsvícením a herní klávesnicí Per-Key RGB a nabízí hráčům nejvyšší kontrolu nad nejoblíbenějším osvětlením. 8 generace procesorů Intel® Core™ i7, GeForce® GTX 1070/1060 GPU a displej o frekvenci 120 Hz poskytují nejrychlejší a nejplynulejší herní zážitek. Nejmodernější MSI Cooler Boost 5 vyniká jako duální tepelné moduly s dvojitými ventilátory Whirlwind Blade se 7 tepelnými trubkami a dobře vybavenými čtyřmi proudy vzduchu pro intenzivní a efektivní chlazení systému. V kombinaci s herními funkcemi, jako je herní síť Killer DoubleShot Pro, Giant Speaker, Nahimic 3, Hi-Res Audio, Dragon Center 2.0 a True Color 2.0, je GE 73 Raider RGB všestranný pomocník.

MSI GT75 Titan 8RG Gaming Laptop

Dobře vybavený a neuvěřitelně výkonný, GT75 Titan 8RG je první herní notebook, který obsahuje procesory Intel® Core™ i9 s plně odemknutým výkonem. Díky exkluzivního systému chlazení MSI Cooler Boost Titan dokáže GT75 plně využít potenciál 6/12 jádrový procesor. Spolu s grafickou kartou GeForce® GTX 1080 GT75 Titan 8RG opět překračuje hranice výkonu notebooku. Klávesnice Rapid Mechanical SteelSeries s volitelným podsvícením RGB na Per-Key nabízí optimální hmatovou zpětnou vazbu a je postaven pro rychlé reakce. Notebook je vybaven 10Gb Ethernetem od společnosti Aquantia a bezdrátovým připojením Killer Wireless-AC 1550. S až dvojnásobnou rychlostí standardního Wi-Fi 802.11ac si mohou hráči vychutnávat plynulý a bezstarostný zážitek ze hry s nebo bez připojení do sítě Ethernet.

MSI GS65 Stealth Thin

Špičkový design se zlatým diamantovým řezem, GS65 Stealth Thin maximalizuje herní vizi s ultra tenkým rámečkem 4,9 mm a s poměrem 82% na obrazovku a současně přináší jasný a živý obraz s displejem na úrovni IPS s šířkou 144 Hz a 7 ms.

Elegantní, stejně jako bezprecedentní, ultra tenký GS65 Stealth Thin zajišťuje 8 hodinovou životnost baterie s mimořádným výkonem napájeným nejnovějším procesorem 8. generace Intel® Core™ i7, GeForce® GTX 1070 GPU, DDR4-2400 paměti, vynikající chladič MSI Cooler Boost Trinity a špičkový zvukový systém Dynaudio. Součástí je také herní síť Killer DoubleShot Pro, klávesnice Per-Key RGB od společnosti SteelSeries a Dragon Center 2.0 a další.

MSI GF63

Nový model MSI GF63 debutuje na COMPUTEXu. 15,6 laptop s váhou nižší než 2 kg přitom nese procesor 8. generace Intel® CoreTM i7, grafickou kartu NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti a vydrží až 7 hodin.

GF63 je opatřen broušeným hliníkovým krytem vyzdobeným štítkem červeného draka pod značkou MSI. S optimalizací, kterou přináší Dragonn Center 2.0 vylepšuje GF63 váš herní zážitek na zcela novou úroveň. Tenký, lehký, přesto silný, model GF63 činí "přenosné hraní" dostupnější než kdy předtím.

Trident X series

Nejnovější řady MSI Trident X jsou vybaveny napájecím zdrojem SFX a nejnovější grafickou kartou MSI GeForce ve velikostním objemu 10 litrů. Stylový skleněný boční panel zobrazuje vaši sestavu a personalizovaný styl. Uvnitř je umístěn Silent Storm Cooling systém, využívající tři toky proudění vzduchu pro ochlazování hlavních komponentů při hraní her.

Optix MAG271CR/ MAG241CR Series Curved Gaming Monitor

Řada Optix MAG271CR/ MAG241CR sdružuje novou funkci Gaming Echo od společnosti MSI. RGB zóna na zadní straně reaguje na in-game audio a světelné efekty. Párování s 144Hz displejem a super rychlou odezvou 1 ms poskytuje tato řada bezchybné a hladké hraní.

Navíc je na displeji zobrazen software Gaming OSD (na obrazovce), který vám umožňuje řídit nastavení monitoru, včetně kontrastu, jasu a černého ekvalizéru přímo z pracovní plochy. Uživatelsky přívětivá aplikace podporuje možnosti zkratky, kde můžete přepínat mezi různými hrami.

MSI Optix MPG27 Series Gaming Monitor

MSI Optix MPG27 je prvním zakřiveným herním monitorem se zabudovanou technologií SteelSeries GameSense se 144 Hz a 1 ms odezvou. Prostřednictvím RGB zón na přední straně monitoru si hráči mohou snadno programovat světelné efekty v programu SteelSeries Engine. S úhlem pozorování 178 stupňů je řada MPG27 ideální pro použití s více monitory pro optimální herní zážitek. 

Štítky: MSI, MČR partneři
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.