Přejít k hlavnímu obsahu

MSI se zřejmě opravdu neuskuteční

22. 4. 2020 | 11:00 League of Legends
Kvůli současné situaci to bylo snad nevyhnutelné. Mid-Season Invitational se letos zřejmě ruší. Informaci na své show Hot Line League uvedl esport novinář Travis Gafford.
MSI 2020
MSI 2020

Už v únoru Riot Games vydali oznámení, kde uvádí, že uskutečnění MSI 2020 bude obrovsky obtížné a prozatím se přesunuje na květen a červen. Kvůli tomu, že bude turnaj mezinárodní je téměř nemožné MSI letos uskutečnit, zvlášť pokud se na konci roku má odehrát také světový šampionát. Všechny naděje definitivně vyvrátil herní novinář Travis Gafford, jehož zprávu nijak nekonfrontoval ani midlaner Cloud9, Nisqy ani komentátor LCS, Mark Zimmerman.

Zdraví hráčů, pořadatelů i fanoušků je samozřejmě na prvním místě, ale i vzhledem k opatřením jednotlivých zemí by bylo uspořádání mezinárodního turnaje v rozsahu MSI takřka nemožné. Nám fanouškům nezbývá než držet palce a doufat, že se situace do podzimu uklidní, abychom si mohli o to více užít světový šampionát. Na MSI by se běžně podívaly týmy Cloud9 z LCS a G2 Esports z Evropy. Z dalších hlavních světových lig se zatím dohrála pouze vietnamská VCS, kde zvítězil Team Flash.

Únorové vyjádření Johna Needhama, hlavního šéfa esport scény v League of Legends: