Přejít k hlavnímu obsahu

MSR 2018: Vítězný rozhovor s eSuba.CHIPYm

11. 10. 2018 | 15:45 Clash Royale
eSuba si odnesla díky kapitánovi CHIPYmu zlato! Jedná se tak o první zlato pro eSubu ze hry Clash Royale na tomto mistrovství.
Výchozí obrázek

Jak moc jsi počítal se svým umístěním?

Popravde som nečakal, že sa mi podarí vyhrať celý turnaj. Môj cieľ bol sa dostať medzi najlepšiu osmičku a získať nejaké MČR body. Po každej vyhranej hre v play-off som si veril viac a viac, a v grandfinále som si išiel čisto po víťazstvo.

Který soupeř ti dal nejvíce zabrat? A jakou jsi proti němu zvolil taktiku?

Najtesnejšie zápasy som mal s MrCactusom, či už v semifinále Winners Bracketu, tak aj v grandfinále. Taktiku som nemal asi žiadnu. Hral som si proste svoju hru a snažil som sa nerobiť žiadne chyby.

Trénoval jsi před MSR? Kolik hodin obvykle věnuješ tréningům?

Poslednú dobu veľmi netrénujem. Jediné moje tréningy sú pravidelné NightCupy na PLAYzone. Rovnako to bolo aj na MSR, pred ktorým som si zahral iba pár hier, no očividne to stačilo.

CHIPY a Mishkin

Máš svůj vzor, který tě inspiruje?

Ak sa myslí vzor v Clash Royale, tak taký asi nemám.

Jaká další akce je tvým cílem?

Mojím ďalším cieľom je blížiace sa MČR, na ktoré potrebujem ešte trochu zabrať, aby som sa tam vôbec dostal, a bol tam ako hráč, nie ako divák.

Děkujeme za tvůj čas. Nyní máš prostor na závěrečný vzkaz čtenářům.

Na záver by som chcel poďakovať všetkým fanúšikom, ktorí ma podporujú. Je super pocit vidieť niekoho v hľadisku, ako mi fandí, alebo na streamoch, keď ľudia píšu vaše meno a sú radi keď vyhráte. Je to neuveriteľný pocit keď to potom vidím zo záznamu. Ďakujem za to a taktiež ďakujem za rozhovor.

 

Rozhovor vznikl ve spolupráci s esogames.cz.

Štítky: msr