Přejít k hlavnímu obsahu

Muž byl zadržen za vyhrožování smrtí jedenáctiletému chlapci po prohře ve Fortnite

21. 9. 2018 | 07:00 Fortnite
Popularita Fortnite nezná hranic a to se samozřejmě podepisuje i na různorodých věkových skupinách, jež hru hrají. Mimo "klasických" mladších gamerů tento mega hit zapínají také starší lidé, u kterých byste to už dost možná nečekali. Jeden takový si ale z Fortnite odnesl více než jen herní zážitek – na krku mu nyní visí obvinění od soudu.
Fortnite
Fortnite

Jeho jméno je Michael Aliperti a podobně jako miliony dalších i jeho uchvátil herní hit Fortnite. Michaelovi je ale na rozdíl od většiny hráčů více jak čtyřicet a hru také evidentně bere o trochu vážněji, než další Fortnite nadšenci. Po prohře totiž přes zprávy na X-Boxu vyhrožoval teprve jedenáctiletému hráči zastřelením. Výhružky v online světě? Nic neobvyklého, řeknete si. Tato má ale o dost větší dohru, než ty, když vám divný ruský protihráč po porážce v Hearthstone či CS:GO začne psát azbukou věci, které radši Google Překladač ani nepřeloží. 

Fortnite

O co tedy jde? Michael Aliperti má na krku obvinění, která jsou opravdu závažná. Mimo obvinění z útoku druhého stupně obsahují také třeba to, že Aliperti jednal s úmyslem poškodit dítě. Proč se tato výhružka dostala až k soudu a ty vaše končí tak maximálně stejně agresivní odpovědí? Mimo obřího věkové rozdílu jde nejspíše především o to, že Aliperti během konverzace také zmínil název školy, kterou jedenáctiletý chlapec navštěvuje.

Zdroj: vgr.com
miluju videohry a hlavně ligu legend