Přejít k hlavnímu obsahu

Mýtické zbraně? Máme jejich přehled!

27. 8. 2020 | 21:22 Fortnite
S novou sezónou si pro nás Epic jako vždy přichystal i novou dávku zbraní. V této lze tentokrát najít superhrdinské mýtické předměty a s nimi hru spolehlivě vyhrát, nebo se o to alespoň pokusit.
předměty
předměty

Tyto předměty jsou naprosto unikátní a oproti obyčejným zbraním jiné, a to jak v jejich použití, tak i v počtu poškození, které dá protivníkovi. Ve hře se nyní nachází čtyři, tak se na ně pojďme spolu podívat. 

Tajemné rukavice Doktora Dooma

Tyto rukavice lze získat eliminací Doktora samotného. Nachází se v Doom’s Domain, původně známém jako Pleasant Park. Tyto rukavice hráči umožní střílet zelené paprsky energie, které protivníkovi uštědří 35 bodů poškození. Také se pomocí nich lze vymrštit do vzduchu.   

rukavice

Mystická bomba Doktora Dooma 

Tuto bombu lze získat úplně stejně jako rukavice, stačí pouze eliminovat Doktora Dooma. Tyto dva předměty spadnou ve stejnou chvíli a budou tak trochu připomínat knihy. Mystická bomba je velká zelená, energií nabitá koule, která se po vymrštění na konkrétní místo rozprskne a způsobí, že vše v jejím okolí začne hořet.  

bomba

Grootův ostružinový štít 

Pokud víme, tento štít lze získat pouze za zničení dronů, které lítají kolem Quinjet Patrol přistávacích ploch. Když ho aktivujete, zablokujete další možné příchozí poškození, vyléčíte sebe i své spoluhráče poblíž, a budete se valit pryč ve své kouli z ostružiní.  

grootova koule

Stříbrné surfovací prkno 

Podobně jako ostružinový štít můžete toto prkno získat zničením dronů. Po jeho aktivaci budete vymrštěni do vzduchu a na krátkou dobu poletíte. Tento předmět je dobré použít v případě, že chcete utéct z místa bojiště.  

prkno