Přejít k hlavnímu obsahu

Na Bali se podívají i Sojkies a CptBoatsNHoes

21. 1. 2020 | 12:53 Hearthstone
S blížícím se startem první zastávky Masters Tour roku 2020 v Arlingtonu finišuje také kvalifikace na tu druhou, kterou bude hostit Bali. Uspět v ní vedle největších jmen současné scény zvládli i dva méně známí domácí hráči!
Hearthstone Masters Tour
Hearthstone Masters Tour

Již příští pátek vypukne v Arlingtonu první zastávka Hearthstone Masters Tour letošního roku, nyní se tak už bojuje o místa na té další, kterou bude hostit Indonésie. A jak vás pravidelně informujeme, Čechům se v kvalifikacích daří – naposledy si své místo na Bali zajistili třeba En1gma a JaMMeX, české a slovenské barvy ale tentokrát navíc budou reprezentovat i hráči méně známí.

Přes kvalifikační sérii zvládly proniknout hned dvě nepříliš výrazná jména, o jejichž kvalitě ale už jenom kvůli tomuto úspěchu nejde pochybovat. Za Slováky na úspěch dosáhl Sojkies, který se zvládl probojovat přes naprosto plnou kvalifikaci, jako nejlepší tak vzešel ze souboje s rovnými 512 hráči. To samé dokázal ještě jeden Čech, na Bali se totiž podívá i CptBoatsNHoes. Česko-slovenská výprava je tedy aktuálně sedmičlenná.

miluju videohry a hlavně ligu legend