Přejít k hlavnímu obsahu

Na červen přicházíme s Valorant turnajovou sérií o 20 000 Kč a herní monitor Samsung Odyssey

4. 6. 2020 | 12:40 VALORANT
Do Valorantu jsme vletěli hned v úvodu a po prvotním návalu se nyní očekává druhá velká vlna hranosti. Nejžhavější novinka mezi FPS tituly totiž míří do oficiálního launche, po kterém už máme ve spolupráci se silným partnerem v zádech připravenu první plnohodnotnou turnajovou sérii, v níž budou moci hráči vyhrát 20 000 Kč a diváci žhavou novinku monitor Samsung Odyssey!
Samsung Odyssey
Samsung Odyssey

Pokud vás při dvoutýdenní turnajové pauze napadlo, že jsme na Valorant zanevřeli, tak jste byli na velkém omylu. Připravovali jsme si pouze půdu na červen, který pro budování scény bude přelomový. Přesně 2. června totiž FPS titul od společnosti Riot Games vychází – šestý kalendářní měsíc roku 2020 ale není speciální pouze pro Riot a hráče Valorantu. Společnost Samsung totiž stejně tak na začátku měsíce vypouští do předprodeje nejnovější vlajkovou loď mezi herními monitory, futuristický kousek s označením Samsung Odyssey.

Právě díky tomu nás se Samsungem napadlo spojit tyto aktivity v jednu a komunitě Valorantu přinést pořádnou turnajovou sérii, kterou si užije naprosto každý! Ve hře bude prize pool 20 000 Kč, pouze o něm to ale nebude. Jak už to totiž bývá, zahrát si samozřejmě může přijít naprosto každý a zábava by měla být nejhlavnějším lákadlem každého turnaje. Samsung Odyssey Valorant série se bude skládat ze dvou otevřených turnajů, které vyústí ve velkolepé finále. Ambasadory turnaje jsou Martin 'spajKK' Beneš, který se turnajů přímo zúčastní, a Marek 'shadye' Hovanec, který už má Samsung Odyssey připravený doma a s jeho přítomností vás turnajem provede jako komentátor. V této roli jej doplní také hlasy Přemka 'huhy' Maliny a Michala 'Mishek' Kabeleho.

Harmonogram měsíční Samsung Odyssey série:
Pátek 5. června 18:00Samsung Valorant Cup #5
Pátek 12. června 18:00Samsung Valorant Cup #6
19. + 20. června 18:00Samsung Valorant Cup – finále

Finálový přenos ale nebude pouze o samotných finančních odměnách pro nejlepší týmy, vyhrát parádní cenu bude moci naprosto každý už jen za sledování. Samsung, titulární partner celé turnajové série, se totiž rozhodl věnovat jeden 27" herní monitor Samsung Odyssey do slosování – a to si nesmíte nechat ujít, takže ať už se do finále probojujete nebo ne, určitě se ukažte na streamu PLAYzone, abyste se do této soutěže mohli zapojit!

Samsung Odyssey

O monitoru Samsung Odyssey:

Nová vlajková loď technologické společnosti Samsung se plně přizpůsobí vašemu stylu, ať už se věnujete čemukoliv. Vzhledem k jeho špičkovým parametrům vám zaručujeme, že si ten správný kousek najde a následně zamiluje každý. Do prodeje totiž Samsung Odyssey míří ve třech variantách – 27, 32 a neskutečných 49 palců. Všechna tři provedení splňují ty nejpodstatnější hráčské standardy, jako je obnovovací frekvence 240Hz s nízkým vstupním zpožděním či neméně důležitá technologie QLED pro realističtější herní zážitek. To vše za doprovodu zakřiveného displeje 1000R, na který si vaše oči zvyknou rychleji, než byste sami čekali. Samsung začal fušovat do herních monitorů před čtyřmi lety a příchod Odyssey by měl jeho pozici opět posílit.

Štítky: Samsung
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.