Přejít k hlavnímu obsahu

Na Dota Summitu 11 budeme mít svého zástupce

11. 10. 2019 | 11:24 Dota 2
Kvalifikace na první Minor nové sezóny jsou za námi a my pro vás máme jednu dobrou a jednu špatnou zprávu. Na Summitu budeme sice mít zástupce, ale pouze jednoho, Skitera z týmu NiP.
Dota Summit 11
Dota Summit 11

Po snadné a rychlé destrukci Dánů v prvním kole Upper Bracketu se Ninjas in Pyjamas utkali ve finále UB s týmem Singularity, kde hraje i český zástupce SabeRLighT. I zde zvítězili přesvědčivě a zajistili si místo na Minoru. Singularity tak museli o vstupenku do Los Angeles bojovat s Řeky z Ad Finem. Bitva to byla dlouhá, na celých pět her. Bohužel díky zbytečně prohrané první hře Singularity nepostoupili, jelikož prohráli 2:3. I tak si ale SabeRLighT za své výkony zaslouží pochvalu. Díky němu se jeho tým dostal až tak daleko, ačkoliv na postup to nevyšlo.

Dota Summit 11 Europe Qualifier

Z ostatních kvalifikací postoupily celky Virtus.Pro, Hellraisers, Geek Fam, Invictus Gaming, Quincy Crew a Pain Gaming. Konkurenci budou mít NiP velikou a ve hře bude také mnoho. Hlavní cenou je postup na MDL Chengdu Major a celkově se rozdá 300 tisíc dolarů.

MČR 2019
Zdroj: estnn.com
Štítky: DOTA Summit, Minor