Přejít k hlavnímu obsahu

Na Mac zařízeních bude zrušen Save the World

19. 9. 2020 | 19:20 Fortnite
Vypadá to, že uživatelé MacOS a iOS nebudou mít chvíli klidu, protože Apple stále hledá nové způsoby, jak co nejvíce omezit jednu z nejoblíbenějších vlajkových her Epicu.
fight
fight

Jelikož byly bloknuty aktualizace Fortnitu na všech Apple zařízeních, nebude na nich po 23. září dostupný Save the World mód. Ačkoliv byl tento mód tím méně hraným, bylo to místo, kde celý Fortnite začal. Jednoduše řečeno, bez Save the World bychom neměli žádný Battle Royale mód. I přes to, že ho nehrálo tolik lidí, jej Epic pravidelně aktualizoval. Jak už jsme psali výše, tak jednu z aktualizací měl naplánovanou na 23. září, ale jelikož byl Fortnite zakázán na všech MacOS zařízeních, bude pro ně tím pádem Save the World nedostupný. Žabomyší války tím pádem pokračují, ale bez ohledu na to, koho budete vinit, budou to vždy hráči, kteří to odnesou.

Poškození hráči dostanou od Epicu náhradu 

Mód Save the World není na rozdíl od Battle Royale zdarma, takže společnost Epic Games oznámila, že ti hráči, kteří si mezi 17. zářím 2019 a 17. zářím 2020 zakoupili tento mód nebo jakýkoliv jeho obsah, dostanou náhradu. Je jasné, že zpracování těchto náhrad bude nějakou dobu trvat, ale předpokládá se, že do 2. října by měli mít hráči peníze na účtu. Dále bylo zveřejněno, že k získání náhrady není nutné provádět žádné akce. Všechny věci si můžete na účtu ponechat a celý si ho převést na jinou podporovanou platformu. 

Pokud by se stav mezi Applem a Epicem časem uklidnil, tak vás o tom budeme informovat. Můžeme ale s jistotou říci, že v přibližné době tomu tak jistě nebude.  

Štítky: Apple, iOS,