Přejít k hlavnímu obsahu

Na nejvýhodnější koupi lístků na PLAYzone Challenge zbývá už jen pár dní

Největší BYOC akce roku se blíží, místa v turnaji jsou již nějaký ten pátek v prodeji, výhodná možnost nákupu už ale nebude trvat dlouho!
PZ Challenge
PZ Challenge

Že už nic jako nefalšovaná LAN párty, na které nejde jen o to vyhrát, ale pobavit se, není? Ale kde že, již ke konci na června se můžete v pavilonu G BVV těšit na první ročník akce PLAYzone Challenge, na které půjde vedle nadupaného prize poolu hlavně o pravou herní zábavu! Užít si akci je zkrátka cennější, než jakákoliv možná výhra, a právě proto jsme se snažili turnaj udělat co nejdostupnější pro všechny hráče. Místo v turnaji si tedy můžete zajistit i bez toho, aniž byste museli utratit spoustu peněz.

PZ challenge

Už v první variantě naleznete vše, co je pro hraní potřeba, vedle samotného místa v turnaji vám lupen s označením Standard zajistí i přístup k Wi-Fi, zásuvky a LAN kabel pro vás počítač a také vstup na nadupanou Red Bull esport párty. V druhé možnosti, nazvané Premium, tyto výhody také nechybí, ba naopak jsou ještě o něco lepší (Wi-Fi je například o poznání rychlejší a zásuvek obdržíte také více), mimo toho ale hráči, kteří se právě pro tuto variantu vstupu rozhodnou, dostanou také  zdarma vstup do sleeping zóny a na parkoviště a malé občerstvení v podobě energy drinků a vody, díky čemuž se rozdíl oproti Standard vstupenkám vymaže (vždyť jen za možnost přespání byste jinak museli zaplatit 100 korun za den).

A pro opravdové fajnšmekery je pak připraven ještě třetí typ vstupenek, nesoucí název All inclusive. Ten nabídne naprosto stejné výhody jako Premium, vedle toho ale majitelé tohoto lupenu obdrží také kompletně vybavené herní místo. Různé varianty vstupů tedy pokryjí potřeby každého hráče, vyberou jsi jak ti, kteří chtějí na samotném místě na akci ušetřit, tak ti, pro něž je naopak prémiové vybavení nutností. V první vlně prodeje jsou navíc lístky na akci ještě o stokorunu zlevněny a pod tisícovku tedy pořídíte už solidně nadupané lístky kategorie Premium. Tato nabídka už ale nebude trvat dlouho, za nejvýhodnější cenu budou místa na akci v prodeji jen do konce dubna, tak neváhejte a své místo na největším otevřeném turnaji roku si zajistěte už dnes!

PZ Challenge
miluju videohry a hlavně ligu legend