Přejít k hlavnímu obsahu

Na PTR dorazil nový patch. Jaké změny přinesl?

25. 5. 2019 | 19:21 Overwatch
Blizzard včera přidal nový update na Public Test Region, který obsahuje dlouho očekávaný return systém a 6 nových změn pro hrdiny. Na serverech je pravděpodobně můžeme očekávat v blízké budoucnosti.
ow
ow

První změna, kterou zmíníme, je množství healovacích nábojů u Baptiste. Jejich počet se v Biotic Launcheru posune z 10 na 12 a prodlouží se doba Amplification Matrix z 8 na 10 sekund, aby hráči zvládli lépe využít svou ultimátní abilitu.

Defense Matrix u D.Va, který je známý jako jedna z nejsilnějších abilit ve hře, si také projde změnou. Její range byl zkrácený z 15 na 10 metrů, což hráče donutí se více soustředit na positioning ve hře, aby zvládli abilitu využít správně.

Orisa dostala také malou změnu, která jí však pomůže být lepším tankem. Omnic’s Protective Barrier nyní může být použit přes přerušení přebití jejího Fusion Driver, který má nejdelší přebíjecí čas v celé hře.
 

orisa

Symmetra podobně jako Orisa dostala malou ale důležitou změnu. Vzdálenost pro použití teleportu se zvýšila o jeden metr. Díky této změně nyní může hráč provádět interakci s jejím výtvorem bez toho, aby se k němu musel přiblížit. 

A v neposlední řadě: Torbjörnova Rivet Gun a jeho sekundární fire damage byla snížena z 12,5 na 10,5 a McCreeho fire recovery se snížilo z 0,5 sekund na 0,4. 

Kompletní změny, bug fixes a další informace o celém patch na PTR je možno si přečíst na Overwatch foru
 

Štítky: patch