Přejít k hlavnímu obsahu

Naruto21 opouští eEriness

21. 7. 2018 | 10:20 Hearthstone
Nemůžete stále oznamovat pouze šťastné zprávy a o tom se nyní přesvědčili i v eEriness. Po příchodu GarA se totiž s týmem loučí Naruto21. Co za jeho odchodem stojí?
Výchozí obrázek

Nemůžete stále oznamovat pouze šťastné zprávy a o tom se nyní přesvědčili i v eEriness. Po příchodu GarA se totiž s týmem loučí Naruto21. Co za jeho odchodem stojí?

Po příchodu staronového hráče, kterého lze bez mrknutí oka označit za odchovance eEriness, přichází ze stáje eE zpráva o další změně v sestavě. Jenže tentokrát se s týmem jeden karbaník naopak loučí – na "odpočinek" odchází Jiří "Naruto21" Klíma. Zajímavé také je, že Hearthstone sekce eEriness na své fanpage informovala o Narutově odchodu teprve nedávno, v týmu už ale aktivně nepůsobí více jak dvě měsíce. Důvod jeho odchodu organizace ani hráč nezvěřejnili, Naruto nám ale poskytnul exluzivní vyjádření:

Za odchodem stála asi celková chemie v týmu. Bende pořád pracoval, Zukys se učil (a když trénoval, tak spíš s Pardubem) a Blizz byl aktivní tak jednou za týden (a když trénoval, tak spíš s bratry) a tak tam zůstal Kubíček, který taky nehraje... takže nebylo s kým trénovat a přišlo mi, že jsem spíš stagnoval, než se posouval. Komunikace s vedením byla dobrá, i pro mě je vlastně záhadou, jakto, že zprávu eEriness rozhlásili až takhle pozdě. A plány do budoucna? Ted se budu spíš soustředit na novou expanzi a Sklizeň.

Aktuální sestava Hearthstone sekce eEriness:

{#Česká Republika} Jakub "Bende" Daňsa
{#Česká Republika} Jan "BlizzConJan" Smutný
{#Česká Republika} Jiří "GarO" Turyna
{#Česká Republika} Jakub "kubiccek9" Daněk
{#Česká Republika} Martin "Zukys" Rucker

Zdroj: eE_Fanpage
Štítky: eEriness
miluju videohry a hlavně ligu legend