Přejít k hlavnímu obsahu

Naše aréna se zaskvěla na Prague Car Festivalu

4. 9. 2018 | 17:26 Všechny hry
Tradiční zastávky PLAYzone arény je za námi a opět jsme byli na Prague Car Festivalu za hvězdy!Oblíbený motoristický veletrh se odehrál o posledním prázdninovém víkendu a kromě programu se špičkovým tuningem, desítkami značek automobilů, srazem supersportů, americkými klasiky a dalšími originálními exponáty si každý mohl užít pocit závodníka v naší herní zóně s kokpitem.
Výchozí obrázek

Tradiční zastávky PLAYzone arény je za námi a opět jsme byli na Prague Car Festivalu za hvězdy!

Oblíbený motoristický veletrh se odehrál o posledním prázdninovém víkendu a kromě programu se špičkovým tuningem, desítkami značek automobilů, srazem supersportů, americkými klasiky a dalšími originálními exponáty si každý mohl užít pocit závodníka v naší herní zóně s kokpitem.

 

Pro letošní ročník Prague Car Festivalu jsme se dali dohromady s partnery Lenovo a Playman. Zatímco první jmenovaný dodal potřebné vybavení pro závodění na plné pecky, jako jsou mašiny Y730, C730 T730 nebo skutečný playseat, vydavatelství Playman v Praze – Letňanech představilo pokračování licencovaného simulátoru F1 2018. Právě formulové závody byly v naší aréně nejoblíbenější aktivitou a zahrát si k nám přišli návštěvníci všech věkových kategorií, pro které jsme navíc uspořádali řadu soutěží o ceny našich partnerů. PCF byla jízda!

S PLAYzone arénou si nyní dáme pauzu; MČR 2018 je tu za dva měsíce a přípravy již započaly.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.