Přejít k hlavnímu obsahu

Nations Royale: Češi si odnáší bronzové medaile, vítězem se stává reprezentace Ruska

22. 12. 2019 | 16:04 PUBG: Battlegrounds
Další vydání Nations Royale od GLL jde do svého závěru, tento víkend ze čtyř nejlepších týmů poznáme nového šampiona. Mezi elitu se probojoval i český výběr v čele se spajKKem, kde z domácí špičky nechybí vůbec nikdo. Turnaje se zúčastnilo i Slovensko, kde naopak známá jména chyběla a bratia zhavarovali již v prvním kole.
GLL Nations Royale
GLL Nations Royale

    UPDATE #11 (22. 12. 20:30): Napínavé finále zvládli lépe Rusové, kteří se po výhře 4-2 stávají celkovými vítězi.

    UPDATE #10 (22. 12. 16:10): Úvodní Vikendi naší reprezentaci proti Německu nevyšla, ale Erangel nebyl rozehraný špatně. Po sérii nepovedených kroků se však v týmu rozohnila negativní atmosféra. Třetí mapa šla také pro Němce, ale Češi to nevzdali. Sanhok zvládli bravurně a snížili stav. Úplný comeback se ale nekonal, Miramar už byl opět v režii našich sousedů. Za bronzové medaile se ale český výběr stydět opravdu nemusí.

    UPDATE #9 (22. 12. 11:20): Dnes se o všem rozhodne. Zápas s Německem je na programu od 14:00. V sestavě níže proběhly dvě drobné změny, Odstřelovače a Kojota nahradí ve druhé osmičce jANYY a StanleyPotato. Zejména u prvního jmenovaného je to škoda, protože proti Finsku nastřílel nejvíce poškození ze všech.

    UPDATE #8 (21. 12. 22:00): Tak jako Česko zničilo Finsko, tak ani Německo nemělo nárok na silné Rusko a naši západní sousedi tak padají do spodního pavouka, kde se v neděli postaví právě spajKKově výběru.

    UPDATE #7 (21. 12. 17:55): Češi to dokázali a mají jistou medaili. Finům v semifinále LB nedovolili sebrat ani jednu mapu a po čtyřech výhrách budou nyní čekat na poraženého z druhého sobotního souboje, Rusko vs. Německo. Následující český zápas a samotné vyvrcholení bude na programu v neděli.

    UPDATE #6 (21. 12. 15:00): Závěrečný víkend Nations Royale je tu! LAN finále se nakonec sice neuskuteční ani pro kapitány, i tak nás ale čeká parádní podívaná. Vše odstartuje zápas České republiky proti Finsku, který proběhne v sobotu od 16:00. Tentokrát se hraje na čtyři vítězné, celkem tak můžeme vidět až sedm map.

    Složení osmiček:

    • spajKK, oKKo, elwzoy, seniks, BloodyJesse, venyfo, Twinz, rusye – twitch.tv/spajKK
    • PiXeL1K, Odstřelovač, Zampeek, FreeKill, JumbiKK, LukeeV, Kojot, Nowikk – twitch.tv/pixel1k
    • Double, Kejdoran, Hawki, M1stick, J3rdie, CudriXT, dodiiikkk, TRoG – twitch.tv/HawkiSTREAM
    • sundej_boty, SaiNs, Wany, TheCobra, Libuska, Trakt0r, Gargi, sT4mZ – twitch.tv/TheCobrra

    Rozdělení prize poolu:

    • 1. místo: 14 000 $
    • 2. místo: 8 000 $
    • 3. místo: 5 000 $
    • 4. místo: 3 000 $
    GLL Nations Royale

    UPDATE #5 (3. 12. 22:30): Je to tam! Češi s čistým štítem dokázali smazat Dánsko a zařadili se tak mezi čtyři nejlepší reprezentace soutěže. Generál spajKK se tedy podívá na LAN finále do Švédska, kam spolu s ním zamíří vůdci týmů Ruska, Německa a Finska. Právě finský výběr bude prvním, s kým se v BO7 sérii Češi utkají. Vyvrcholení celé soutěže se uskuteční v předvánočním víkendu 21. a 22. prosince.

    UPDATE #4 (3. 12. 21:20): Tentokrát se české reprezentaci nedařilo a ruský tým je s přehledem porazil 3:0. Nyní se výběr České republiky utkává v LB proti Dánsku, kde už si porážku dovolit nemůže.

    UPDATE #3 (2. 12. 21:20): Tak tohle byla bitva jako hrom! Čechům se do série proti Turkům nepodařilo vstoupit úspěšně, po Erangelu ale dokázali na Vikendi srovnat. Na druhém Erangelu soupeři přála zóna a hra skončila opravdu brzy. SpajKKova družina ale i na druhý pokus vyrovnala a rozhodovalo se na Sanhoku. Souboj se přeléval ze strany na stranu, při stavu 11 na 11 už ale Češi neztratili ani jednoho hráče a postupují do TOP6.

    UPDATE #2 (29. 11. 23:00): Češi první zápas proti Nizozemsku vyhráli 3:0 a stejným výsledkem dopadlo i tažení proti Norům, které vedl SIMSY. Třetí kolo WB je na programu 2. prosince, kdy se utkají dva dosud neporažené výběry – Česko vs. Turecko. Slovensko bohužel potkal opačný osud, po dvou prohrách se s turnajem loučí.

    UPDATE #1 (29. 11. 14:00): Pavouk už je známý, na úvod se Česká republika v čele se spajKKem postaví Nizozemsku, v jehož čele stojí Ibiza z týmu Liquid. Slovensko čeká vstupní duel proti sousednímu Maďarsku.


    GLL Nations Royale bude stejně jako začátkem roku probíhat v Platoon Mode, to znamená, že se proti sobě postaví výběry o 32 hráčích. SpajKK má jako generál právo výběru 23 spoluhráčů, zbylých 8 vzešlo z národní kvalifikace. Slovenská kvalifikace nesložila dostatečný počet týmů, takže kapitán Mura si vše vybíral sám.

    Celý turnaj proběhne od 29. listopadu formou Double Elimination pavouka, kdy pouze ti nejlepší generálové odcestují na vyvrcholení soutěže do Švédska. Další detaily teprve budou zveřejněny. Po loňském nezdaru hned v prvním kole proti výběru jadranských národům je co zlepšovat – a hráče na to bezesporu máme!

    Zdroj: gll.gg
    Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.