Přejít k hlavnímu obsahu

Návrat švédských legend se blíží víc a víc, nová sestava Dignitas je údajně na spadnutí

5. 1. 2020 | 22:53 Counter-Strike 2
To, o čem se již nějakou dobu spekuluje, nabírá čím dál jasnějších obrysů. Bývalá sestava Ninjas in Pyjamas je totiž již údajně dohodnuta s Dignitas a vypadá to, že návrat legendární švédské čtveřice se blíží rychlým tempem.
ninjas in pyjamas og
ninjas in pyjamas og

O údajných plánech americké organizace Dignitas jsme informovali již v listopadu. Tehdy se poprvé objevily informace o možném návratu Dignitas na CS:GO scénu ve velkém stylu, když chtěli do svých řad zlákat čtveřici z jedné z nejvíce legendárních sestav v historii Counter-Strike.

Nové informace přišly dnes z Francie, přesněji z úst insidera neLa, který tvrdí, že přestup je nejen na spadnutí, ale zahýbá švédskou scénou. První spekulace informovaly o zájmu služeb friberga a Xizta, které by doplnil norský talent hallzerk. V hledáčku byli také zbylí dva hráči z Ninjas in Pyjamas, f0rest a GeT_RiGhT, kteří však nakonec se svým rozhodnutím váhali.

Ninjas in Pyjamas

Podle nejnovějších informací je však jasno a kompletní čtveřice je rozhodnuta vstoupit pod křídla Dignitas. Jak u f0resta, tak u GeT_RiGhTa nejspíš rozhodla jistota velkého platu za hraní s přáteli, stejně jako méně namáhavé cestování, které se vyhne f0restovi, nebo možnost selhání nového projektu, který plánoval GeT_RiGhT.

Samotné složení však zahýbá také švédskou scénou. Mezeru vzniklou f0restovým odchodem má v NiP zaplnit talentovaný nawwk, který se konečně z týmu GamerLegion přesune na vyšší úroveň. Naopak o úroveň dolu se přesune další bývalý hráč NiP draken, který si již za GL v minulosti zahrál jako stand-in. 

Nová sestava Dignitas bude následující:

 Švédsko Adam "friberg" Friberg
 Švédsko Richard "Xizt" Landström
 Švédsko Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
 Švédsko Patrik "f0rest" Lindberg
 Norsko Håkon "hallzerk" Fjærli

Ninjas in Pyjamas zase uvidíme v této sestavě:

 Švédsko Jonas "Lekr0" Olofsson
 Švédsko Simon "twist" Eliasson
 Švédsko Fredrik "REZ" Sterner
 Švédsko Nicolas "Plopski" Gonzalez Zamora
 Švédsko Tim "nawwk" Jonasson

A nakonec GamerLegion budou nastupovat v tomto složení:

 Švédsko Dennis "dennis" Edman
 Švédsko Alfred "RuStY" Karlsson
 Švédsko Hampus "hampus" Poser
 Švédsko Fredrik "freddieb" Buö
 Švédsko William "draken" Sundin

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.