Přejít k hlavnímu obsahu

NBK se na pomoc Austrálii podařilo na dvou charitativních streamech vysbírat 11 tisíc euro, nejvíce přispěl N0tail

20. 1. 2020 | 09:23 Counter-Strike 2
Požáry v Austrálii patří mezi nejaktuálnější témata a hlavně světové hrozby. Na pomoc přispívají osobnosti ze všemožných oborů a nejinak je tomu i v esportu. O uplynulém víkendu se dva charitativní streamy rozhodl uspořádat i jeden z nejslavnějších francouzských hráčů Counter-Strike historie.
NBK
NBK

UPDATE: Dvojice streamů je za námi a především ten druhý byl více než úspěšný! Ačkoliv po tom prvním se konto pohybovalo "pouze" okolo dvou tisíc euro, finální číslo po sobotním vysílání se dostalo na metu 11 tisíc euro. Několik trestů musel NBK splnit přímo na streamu, na další, jako třeba vlog z účasti OG na LAN turnaji, si teprve počkáme. Zajímavý je také fakt, že rovnými třemi tisíci přispěl také kapitán Dota 2 týmu OG, N0tail, pod přezdívkou BigDaddy. Jak vypadalo například oholení do tvaru řídítek, můžete posoudit sami na videu.

Nathan 'NBK' Schmitt bude na pomoc Austrálii streamovat v pátek 17. a v sobotu 18. ledna vždy od 14:00. V rámci programu má připravené všelijaké hry, které svým podáním jistě všechny diváky pobaví. Součástí totiž budou i všemožní hosté, z nichž v oznamovacím tweetu NBK zmiňuje streamera Cyanide. Postupné vybírání peněz bude pokořovat určité mety, za které bude on sám muset plnit určité úkoly a tresty. Kromě nošení paruky na příští lan akci, streamování v cosplayi zde najdeme třeba i divácký výběr tvarování brady nebo holení nohou. Zajímavý by jistě mohl být také CS: Source stream s dřívějšími hráči této hry. Přijdete podpořit?

NBK stream
Štítky: nbk
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.