Přejít k hlavnímu obsahu

Nejnovější výzvy: Projeď lodí pod různobarevnými mosty

4. 9. 2020 | 08:00 Fortnite
Druhý týden je tu a s ním i nová nálož výzev. Jak už jsme psali výše, tentokrát musíte pro splnění úkolu najít loď a projet s ní pod ocelovými mosty mnoha barev.
most
most

I když je ve hře mostů pět, projet stačí pouze pod třemi z nich. Potřebovat budete motorový člun, který se nachází podél vody skoro u každého z menších domků. Pokud ho tam nenajdete, zkuste se podívat v blízkosti mostů. Tato výzva vám udělí po dokončení 25 000 XP bodů, jelikož spadá pod týdenní výzvy, a ne pod týmové. K jejímu splnění budete potřebovat vědět jednotlivé lokace, takže jsme je pro vás označili níže na mapě. 

mapka

Projet pod všemi mosty nemusíte v jednom zápase, takže by mělo být poměrně snadné tento úkol dokončit. Pokud se výzvu i přesto chcete pokusit dokončit v jednom kole, zkuste si vybrat a projet mosty v horní polovině mapy. Mód Team Rumble by pro vás mohl být vhodnější, protože pokud vás eliminují, můžete to zkusit znovu a nemusíte dlouho čekat na načtení nové hry. Po splnění se vám ukáže v levém horním rohu kolonka s potvrzením a odměnou.