Přejít k hlavnímu obsahu

Nejrychlejší hráči FIFA 19 podle TFVGaming

27. 9. 2018 | 18:16 EA SPORTS FC 24
EA Sports nedávno odhalil nejrychlejší hráče FIFA 19. Toto jsou nejrychlejší hvězdy na hřišti nové hry. Mezi nejlepšími jsou i populární tváře jako Gareth Bale, Leroy Sale, Jurgen Damm a Kekuta Manneh. Zatímco EA poskytla svůj list, koho považují za nejrychlejšího, video rychlostního testu TFVGaming ukázalo zajímavý rozdíl.
FIFA 19
FIFA 19

Top 10 nejrychlejších hráčů ve FIFA 19

Report na GiveMeSport ze soboty ukázal, že žebříčky FIFA 19 prezentují jako číslo jedna hráče jménem Adama Traore, co se rychlosti týče. V první pětce ho následují Mbappe, Gareth Bale, Costa a Sane. Většina fanoušků by nejspíše souhlasila, že tito jsou mezi nejrychlejšími na poli hry.

10. Sadio Mane 94

9. Kekuta Manne 94

8. Kingsley Coman 94

7. Pierre-Emerick Aubameyang 94

6. Jurgen Damm 95

5. Leroy Sane 95

4. Douglas Costa 95

3. Gareth Bale 95

2. Kylian Mbappe 95

1. Adama Traore Diarra 96

Existují však debaty o tom, kde jsou hráči hodnoceni ve sportovních hrách a kde by měli být hodnoceni. Fanoušci vidí věci, které se v průběhu sezóny odvíjejí na hřišti nebo dvorci. Mohou mít pocit, že za nejlepšího z nejlepších by měl být považovaný jiný hráč, nebo v tomto případě toho nejrychlejšího. Letos je na špičce seznamu Adama se skórem rychlosti 96. Ale hráč číslo dvě Mbappe má v této dovednosti také hodnocení 96.    

Proč neuspořádat turnaj, který rozhodne, zda mají žebříčky pravdu? Alespoň jeden herní kanál udělal přesně tohle. 

Tournament brackets

Hráč provádí test rychlosti nejrychlejších hráčů FIFA 19

Rohan Trehan (TFVGaming) udělal vlastní rychlostní test, aby zjistil, zda jsou žebříčky nejrychlejších hráčů FIFA 19 přesné. K provedení rychlostního testu FIFA herní skupina vzala 32 nejrychlejších hráčů ve hře. Rozdělili je do skupin po čtyřech, jak můžete vidět na turnajové konzoli výše. Po prvním kole vyšlo osm vítězů. Následovaly další dvě kola po čtyřech. Vítěz každého semifinále postoupil do finále. 

YouTube video níže představuje celý rychlostní test, který celkově zahrnul nejlepší hráče FIFA 19: Cristiano Ronaldo, Lionel Messi a Neymar. Ronaldo a Neymar oba postoupili ze svých kol, ale Messi ne. Sane ovládl skupinu.

Během semifinále se jedna strana konzole skládala ze skupiny hráčů Adama, Bale, Ronaldo a Mbappe. Další čtyřku hráčů tvořili Sane, Salah, Neymar a Costa. Vítěz z každé skupinky čtyř potvrdil své místo ve finále rychlostního testu.

Vzhledem k tomu, jak byl turnaj sestaven, znamenalo to, že dva hráči hodnocení na špici (Mbappe a Adama) se utkali během semifinále. Mbappe nakonec zvítězil ve své skupině a probojoval se do finále. Na druhé straně se jako nejrychlejší hráč skupiny umístil Sane. 

Když bylo po finále, byl Mbappe korunován jako nejrychlejší hráč FIFA 19. To, že Sane k němu měl blízko, je však zajímavý fakt. Bylo by zajímavé, jak by dopadl závod Sane vs. Adama. Právě teď se zdá, že Mbappe si právem zaslouží své 1. místo na seznamu FIFA Top 20 (FIFA 20 nejlepších). 

Článek vznikl ve spolupráci s esogames.cz.