Přejít k hlavnímu obsahu

Vsaďte si na MČR v počítačových hrách s bonusem od Fortuny

10. 11. 2019 | 10:34 Counter-Strike 2
Zajímáte se o hry? Vsaďte si na MČR v počítačových hrách. Všichni fanoušci počítačových her vždy nedočkavě vyhlíží listopad. Právě tento měsíc se totiž tradičně koná největší herní svátek v České republice – Mistrovství v počítačových a mobilních hrách.
MČR
MČR

Letošní ročník se na PC bude bojovat o tituly v Counter Strike: Global Offensive, PUBG, League of Legends a Rainbow Six. Na všechny tyto hry je navíc možné i sázet. Klikněte zde a vsaďte si na šampionát v počítačových hrách s bonusem 700 Kč.

Festival počítačových her se koná na brněnském výstavišti od 8. listopadu do 10. listopadu 2019. Kromě klání profesionálních a poloprofesionálních hráčů je na místě k dispozici velké množství nejrůznějších stánků, kde si návštěvníci mohou vyzkoušet zajímavé herní novinky. Ze všech turnajů na letošním Mistrovství České republiky v PC hrách budou k dispozici livestreamy, takže souboje nejlepších hráčů uvidíte živě i z domova. Fandění u streamu si také můžete okořenit zajímavou sázkou.

Vsaďte si na esporty

Sázení na esporty je totiž stále populárnější, takže kurzy na MČR v PC hrách u sázkové kanceláře Fortuna samozřejmě nemohou chybět. Největšími favority v Counter Strike: Global Offensive jsou podle bookmakerů hráči nejznámějšího českého týmu eSuba. Zkušená sestava, kterou trénuje Tomáš „benq1“ Masaryk je letos obzvláště při chuti a cokoliv kromě zisku poháru by pro ně bylo velkým zklamáním. Na výhru eSuby si můžete v kurzu 1,90 vsadit zde. 

Štítky: MČR, MČR 2019, Fortuna
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.