Přejít k hlavnímu obsahu

Nejzajímavější místa v ČR pro hraní mobilních her

8. 10. 2020 | 13:45 Hearthstone
Hrát hry u sebe doma umí každý, tak co si takhle udělat z paření zajímavý zážitek? To není s pořádným mobilem žádný problém, signál lze totiž nalézt i na spoustě zajímavých míst.
Sněžka
Sněžka

Mobilní hry, ty hrajeme rádi! Musíme si však přiznat, že navzdory tomu, že jejich největší výhoda (tedy možnost hrát je kdekoliv) je jasně viditelná už z jejich názvu, moc často je jinde než v pohodlí vlastní postele nepaříme. A věříme, že vy to máte stejně – je tedy nejvyšší čas to změnit. A jak jinak, než je pařit na těch nejzajímavějších místech České republiky! Tak si připravte mobil, ruksak s powerbankou a navštivte jeden z našich tipů. Rozhodně stojí za to a navíc mají jednoho společného jmenovatele – dostupná LTE data. Zahrát si tam tak budete moci i jakoukoliv multiplayer hru!

Sněžka

Vše začneme naší nejvyšší horou, totiž do výšky 1603 metrů nad mořem stoupající Sněžkou. Tento vrchol Krkonoš je samozřejmě jedním z míst, které by měl za svůj život navštívit naprosto každý Čech, a to rozhodně právem. Krásná příroda či prostě fakt, že na našem území se nelze dostat výš, z ní dělají jedno z nejznámějších míst u nás a to před nějakou dobou způsobilo i to, že tam lze chytit LTE. V klidu tak tam odtud můžete třeba porážet své kamarády v Brawl Stars.

Karlštejn

Dalším takovým místem je rozhodně Karlštejn, nejspíše nejznámější hrad u nás. Původně středověký královský hrad, který je obestřen spoustou legend, je v současnosti jedním z nejvyhledávanějších míst u nás a není divu, krásný totiž není jen samotný hrad, ale i krajina, která ho obklopuje. I tam je pro nás klíčový mobilní signál, a po tom, co si tuto nádhernou památku prohlédnete, tak můžete bez problémů vytáhnout mobil a ukázat třeba svým soupeřům v Clash Royale, zač je toho loket!

Karlštejn

Lednice

I Lednice patří k těm místům, na něž by se měl jet podívat každý našinec. Nádherný zámek obklopený krásným zámeckým parkem, jenž je nejnavštěvovanějším parkem v České republice, je jedním z hrstky českých míst zapsaných na seznamu světového a kulturního dědictví UNESCO, a není divu, toto místo je prostě pastvou pro oči. Až se na něj ale vynadíváte do syta, budete si zde moci i zapařit – ani zde totiž nechybí pokrytí rychlým mobilním signálem, díky kterému budete klidně moci s tímto zámkem za zády třeba zničit nějaký náš HS turnaj.

Dopadová plocha Jordán

Jeden z nejznámějších vrcholů Brd Jordán, a hlavně okolo něj se rozléhající dopadová plocha, sice není místem tak profláklým, jako ta dvě předcházející, jejich navštívení však rozhodně nebudete litovat. Najít tam totiž vedle krásné brdské přírody lze i spoustu bunkrů v čele se Zkušebním a cvičným objektem CE, které jsou vlastně volně přístupné. A i u nich lze chytit signál! Hraní PUBG Mobile tak rázem může nabrat nový rozměr.

Pěchotní srub CE „Jordán“

Vodní nádrž Rozkoš

Pokud vám hraní mobilních her přináší rozkoš, není pro vás lepšího místa, než vodní nádrže nesoucí název Rozkoš. Svůj prožitek z hraní tak můžete maximalizovat v okolí vodní plochy, kde najdete dostatečné LTE pokrytí v každém zákoutí. A abychom ani toto místo neochudili o tip na hru, kterou si zde můžete zahrát, pro tento labužnický spot doporučujeme například nejstahovanější mobilní titul minulého roku, Free Fire od tvůrců ze staré dobré Gareny.

Zpívající fontána v Mariánských Lázních

Hry a hudba jsou spojovány odjakživa. Ve Fortnite dokonce můžete zažít živé přenosy virtuálních koncertů známých interpretů. Pokud ale vezmete telefon a uděláte si výlet, hudbu s hraním můžete spojit docela unikátně. Stačí zamířit ke zpívající fontáně, která se nachází v Mariánských Lázních. Pro posluchače jsou v její blízkosti připraveny lavičky, takže se k hraní budete moci i pohodlně usadit. Podle dostupných informací na místě většina turistů tráví cca hodinu a půl, takže ani při delším posedávání u hudebního doprovodu v rámci Battle Royale bitvy nebudete mezi ostatními návštěvníky místa nikterak vyčnívat. 

Zpívající fontána v Mariánských Lázních

Safari Dvůr Králové

Chybí vám u hraní pocit exotiky? I tomuto požadavku se dá v rámci mobilního hraní v domácích končinách vyhovět. Ideálně k tomu poslouží výlet do Dvora Králové, kde si můžete objednat projížďku po Safari. K pocitu správné divočiny můžete na telefonu nažhavit třeba League of Legends: Wild Rift. Pokud by vám nestačil adrenalin ze hry, letmý pohled od displeje telefonu do okolí by vám měl tep zvýšit zaručeně.

Safari Dvůr Králové

A na jakých zajímavých místech jste si už stihli nějakou tu mobilní pecku střihnout? Dejte nám vědět do komentářů! A jestli jste opravdu ten typ, co na mobilu paří jen zakopaný ve svých peřinách, neváhejte se jet na jeden z našich tipů podívat. Mimo parádního turistického zážitku tak totiž získáte i jeden unikátní hráčský. Zvlášť půjdete-li dobře vybaveni, třeba se Samsung Galaxy Note20. Díky jeho výborné výdrži baterie, obecně skvělého výkonu či herního balíčku Xbox Game Pass Ultimate, který k jeho objednávce obdržíte, je to totiž zkrátka ten pravý parťák pro každého mobilního hráče.

Štítky: Samsung, Mobilní hry
miluju videohry a hlavně ligu legend