Přejít k hlavnímu obsahu

Nemáte si s kým zahrát? S touto stránkou si budete moci vašeho spoluhráče pronajmout

28. 5. 2020 | 08:00 Všechny hry
Je pondělí ráno a vy máte neodbytnou chuť si zahrát vaši oblíbenou hru a trochu se socializovat. Jenže vaši přátelé zrovna nemají čas, jeden spí, druhý je v práci, třetí musí něco zařídit. Co s tím? Prostě si pronajměte "e-girl" nebo "e-boye", kteří si s vámi zahrají!
e-pal
e-pal

S touto zajímavou možností přišla webová stránka E-Pal, možná jste o ní už slyšeli, a ani o tom nevíte. Dříve známá jako E-Girl umožňovala si za poplatek zahrát videohry s některou z dívek. Pokud by nějaká dívka chtěla, mohla se e-girl také stát. Webová stránka však časem rozšířila své možnosti a nyní si můžete zahrát jak s dívkami, tak s chlapci. 

Stránka vám zkrátka dovolí najít si internetové kamarády, s nimiž si můžete zahrát, ačkoliv to nebude zadarmo. Na výběr je plno možností, od jednoduchého chatování, přes LoL, či Hearthstone po PUBG, GTA V nebo Minecraft, každý si vybere to své. Podle filtrů si pak můžete najít ideálního chlapce či dívku, ať už jde o pohlaví, cenu, nebo jestli jsou právě teď online. Platí se vždy za hru a cena se pohybuje od jednoho dolaru výše, většina nabízí své "služby" do pěti dolarů, ačkoliv najdete i takové, kteří si účtují více než dvacet dolarů za hru.     

epal

Najatý chlapec či dívka s vámi pak hraje hru, tráví s vámi čas, když máte štěstí a zalíbíte se jim, mohou vám nabídnout i hru zdarma. Na jejich profilu naleznete jejich fotografie a také hodnocení a komentáře od ostatních uživatelů. Ačkoliv se může jednat na první pohled o poněkud zvláštní službu, na druhou stranu, proč ne? Buďte ale opatrní, abyste náhodou nezaplatili podvodníkovi a místo roztomilé dívky s vámi nehrál jen starší chlap v paruce.

Na E-Pal můžete také zkrátka napsat do veřejné diskuse, i když jde jen o obyčejné: Ahoj, jsem online, chce si někdo zahrát? nebo oznámení, že dnes nebudete mít čas. Nutno podotknout, že v těchto diskuzích lze narazit i na poněkud zvláštní příspěvky, někteří uživatelé nebo uživatelky nabízí různé věci, naštěstí většina uživatelů je na pohled normální a přátelská. 

V dnešní době si už můžete pronajmout prakticky cokoliv a kohokoliv, možná by webová stránka E-Pal neměla být až takovým překvapením. Co si o této službě myslíte vy? Máte s ní nějakou zkušenost? Případně byli byste ochotní někomu zaplatit, aby s vámi hrál videohry?