Přejít k hlavnímu obsahu

Neofrag oficiálně posiluje Trust.Universe

9. 9. 2018 | 18:27 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

Velký úspěch Trust.Universe na Podzimní sklizni podtrhl ukončení zkušebního období nové posily, která den po postupu na MČR 2018 byla oznámena jako nová plnohodnotná součást týmu.

V průběhu léta definitivně opustil stálici špičky domácí scény Erik 'The eLiVe' Sith, který se rozhodl přijmout výzvu v podobě posílení dlouhodobé jedničky, dnešních Majestic Lions. Koncem srpna byl oznámen tryout staronového hráče v barvách Universe, Adama 'cLouRr' Červinky, ten však neuspěl a tým, který si zakládá na stabilní sestavě, tak pokračoval v hledání.

Po úspěšných i nenaplněných návratech bývalých spoluhráčů tentokrát kapitán sáhl do úplně jiných řad. Po rozpadu Pyctophobie se bez působiště ocitl talentovaný Adam 'neofrag' Zouhar, po kterém na zkoušku Universe okamžitě sáhli. V rámci testování neofrag nahradil cLouRra i na Podzimní MČR sklizni, kde nová pětice fungovala na výbornou a kromě dílčích map s Dark Tigers po celý turnaj nezaváhala. Finálový výsledek 2:1 tak Universe zajistil místenku na letošním finále.

Neofrag se na celodenním turnaji ukázal v dobré formě a jeho výkony mu po postuppu na MČR dokonce vynesly nabídku na stále angažmá, kterou ihned den po odehrání sklizně přijal. 17letý střelec se tak vrátí na místo činu, do Brna, kde se i přes brzké vypadnutí svého týmu před rokem zaskvěl parádní hrou, na kterou bude moci s novými spoluhráči jistojistě navázat.

Nynější sestava Trust.Universe:

{#Česká Republika} Patrik 'Lastík' Ptáček
{#Slovenská Republika} Lukáš 'lucasp' Pócsik
{#Česká Republika} Lukáš 'Levi' Bouřa
{#Česká Republika} Tomáš 'Mix' Bílík
{#Česká Republika} Adam 'neofrag' Zouhar

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.