Přejít k hlavnímu obsahu

nEophyte představují novou ambiciózní sestavu

9. 2. 2020 | 17:38 PUBG: Battlegrounds
nEophyte patří od vzniku kompetitivní scény mezi stálice domácího PUBG dění, loni však jejich sestava na MČR chyběla. Aby se tohle neopakovalo, tak se s novou pěticí rozhodli spojit již v brzké fázi sezóny.
nEophyte PUBG
nEophyte PUBG

Jméno nEophyte jsme loni mohli na našich turnajích vídat takřka každý týden, mnohdy WaaKy a spol. postoupili i do finále. V konečném součtu z toho ale po změnách v sestavě bylo až 19. místo. Historie podpory PUBG se však v této tradiční organizaci datuje i do předešlých let, kdy vystřídali několik zajímavých sekcí. Ta ve složení Majkllo, Gargi, humliK a steeKing se dokonce předloni podívala i na MČR.

Na papíře ještě silnější však byla o něco dřívější sestava, ve které figurovala jména jako Double nebo schlupyy. Druhý jmenovaný se na scénu vrátil v druhé polovině roku 2019 a nyní jej opět uvidíme na turnajích pravidelně. Kromě něj v minulosti dres nEophyte oblékal i Bufero a v základní čtveřici tyto dva střelce doplňují ještě n0rtic a Marb0, náhradníkem je pak Bobanek. Pod původním názvem Pikachu se kluci dokázali z parádního třetího místa kvalifikovat i na finále naší první letošní série, kde si dnes odkrouží svou premiéru v novém působišti.

Nynější složení nEophyte:

 Česká republika Petr 'Bufero' Štroblík
 Česká republika Petr 'n0rtic' Říha
 Česká republika Tomáš 'schlupyy' Bula
 Česká republika Marek 'Marb0' Bohovič

 Česká republika Michal 'Bobanek' Vlach – náhradník

PLAYzone Challenge 2020
Štítky: nEophyte
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.