Přejít k hlavnímu obsahu

Nepromeškej svou šanci! Přichází pokles cen u dvoutisícové řady MSI RTX

10. 9. 2020 | 12:30 Všechny hry
Asi nešlo minout novinku o nové třítisícové sérii grafických karet NVIDIA GeForce RTX. Díky tomu ale přichází ideální čas na koupi modelů z předchozí řady, která se také může pochlubit vysoce nadstandardním výkonem a pro běžného hráče půjde stále o absolutní špičku mezi grafickými kartami.
MSI GeForce RTX 2070
MSI GeForce RTX 2070

V reakci na novou řadu přichází velký pokles cen u všech prodejců a výjimkou není ani eshop Alza.cz, kde najdete třeba modely MSI GeForce RTX 2070 se slevou až 3 tisíce korun! U řady 2080 se dočkáte až 25% poklesu cen, takže není na co čekat. Na první pohled se vám zalíbí kombinace černé a šedé barvy s elegantní broušenou kovovou deskou s nádhernými RGB efekty. 

Pod železným zevnějškem s neonovými barvami jsou elektrické okruhy na desce plošných spojů, které výborně propojují všechny důležité komponenty a umožňují jim komunikovat rychlostí blesku. Sedmá generace známého chladiče TWIN FROZR využívá ty nejmodernější technologie, což ve spojení s vylepšeným airflow u nových ventilátorů TORX FAN 3.0 zajišťuje dokonalé chlazení grafického jádra a paměti karty. Především pak oceníte funkci ZERO FROZR, díky které dokáže karta fungovat v pasivním režimu a ventilátory se zapnou až při vyšší zátěži.  

 

MSI RTX 2070

Revoluční architektura NVIDIA Turing, kombinovaná s platformou GeForce RTX spojuje ray tracing v reálném čase, umělou inteligenci a programovatelné stínování. Ray tracing je konečné řešení pro živé osvětlení, reflexe a stíny, které nabízejí úroveň realismu, daleko za hranicemi toho, co bylo možné za pomoci tradičních technik vykreslování. Díky tomu jde o první GPU, který je schopný ray tracingu v reálném čase. GeForce RTX gaming GPU jsou také vybaveny novou generací paměti GDDR6, podporou funkce DirectX 12 a dalších. 

Pokud k samotným grafickým kartám a všeho okolo nich máte nějaké dotazy, nebo se jen chcete lépe informovat, můžete navštívit nově založený ofiko MSI Discord
 

Štítky: MSI, nVidia