Přejít k hlavnímu obsahu

Neustálé nahlašování instagramového účtu Kaceytron vyústilo v jeho smazání

11. 4. 2021 | 10:37 Všechny hry
Dlouhodobá válka mezi streamerkou Kaceytron a částmi komunity Minecraftu nabírá vyšší a vyšší obrátky. Hejtři neustále nahlašují sociální sítě Kaceytron a domáhají se zablokování.
Dream & Kaceytron
Dream & Kaceytron
Zdroj: YouTube

Konflikt začala sama Kaceytron, populární streamerka WoW a League of Legends, která kritizovala hvězdu Minecraftu Dream, jeden z nejrychleji rostoucích kanálů YouTube s 19,8 milionů předplatitelů. Hojná komunita kanálu Dream se vzbouřila a začala Kacey obtěžovat. Dále následovalo mnoho kontroverzí kvůli rasistickým a homofóbním výrokům z obou stran.

Do ohně přiložila Kacey, jenž koncem března vydala Tweet, kde obvinila Dream z "gay baitingu". Třicetiletá streamerka poté vysvětlila svůj Tweet a dodala, že homosexuální publikum je ublížené z neustálého používání jejich identity jako terč vtipu, přičemž Tweet archivovali fanoušci Minecraftu. Kacey navíc na svůj YouTube účet vydala ironicky pojaté video s názvem "My apology". Video mělo 130 tisíc zhlédnutí a 24 tisíc disliků za jeden jediný den. Od vzniku tohoto videa hejtů přibývá. Hejtři svým nahlašováním docílili zablokování, a to nejen TikToku, ale i Instagramu Kaceytron. Domáhali se i zablokování jejího Twitche a Twitteru. 

Aby toho nebylo málo, tak horliví fanoušci Dream vytáhli staré Tweety a klipy s problematickými frázemi nebo slovy. Jeden z klipů poukazuje na rapování Kacey se slovem na N, což popřela ve videu s názvem "Clarification" a taky na Twitteru.

 

Štítky: Kaceytron, minecraft