Přejít k hlavnímu obsahu

Neymar si odnáší svůj vůbec první ban na Twitchi, za co jej fotbalová hvězda mohla dostat?

12. 11. 2020 | 09:00 Twitch.tv
Brazilská fotbalová hvězda se stala naprostou senzací i na Twitchi, ať už kvůli jeho pozitivní náladě, nebo jeho skillu ve hrách jako je CS:GO. Tentokrát ani tuto hvězdu neminula smolná situace, protože se úplně poprvé setkává s banem na této platformě.
Neymar ban
Neymar ban

Je to jenom několik dní zpět, co klip vyděšeného Neymara z jeho halloweenského streamu obletěl a pobavil celý internet. Nyní se o slavné fotbalové hvězdě objevuje další zmínka, ale bohužel ne v pozitivním duchu. Brazilský fotbalista na Twitchi totiž obdržel svůj vůbec první ban, což okamžitě spustilo vlnu spekulací týkající se jeho příčiny. Důvod však pravděpodobně nebude tak těžké uhodnout, jelikož se v současnosti jedná o běžnou záležitost.

Streamery na Twitchi stále sužuje situace kolem autorských práv a copyrightované muziky, což před několika týdny znovu eskalovalo. Streameři byli nuceni stáhnout své staré záznamy a klipy, kde by se mohl ve vysílání nacházet právě jakýkoliv obsah, na který nemají požadovaná práva. A ani Neymarův trest by nebyl žádnou výjimkou, do maléru se dostalo spoustu streamerů.

Twitch bohužel jen vzácně hovoří o udělených trestech, takže si kolikrát i samotný streamer musí domýšlet, za co přesně ban dostal. U Neymara se naštěstí jedná o první trest, takže se na platformě neukáže nejspíš maximálně týden. Doufejme tedy, že se brzy zase budeme moci bavit jeho výstupy a sledovat fotbalovou hvězdu, jak clutchuje v CS:GO, jeho oblíbené hře.

Štítky: Neymar