Přejít k hlavnímu obsahu

Nightshare: Připravovali jsme se na tým LanCraft

9. 11. 2018 | 18:25 League of Legends
Skupinová fáze League of Legends na MČR je u konce a tak přichází rozhovor s Tomášem "Nightshare" Kněžínkem, který je coachem nejúspěšnějšího celku skupiny A - týmu eSuba.
MČR lol
MČR lol

Ahoj Tomáši, jak se ti zatím líbí na MČR?

Ahoj, je to fajn. Herní místo pro hráče je velmi dobře zvládnuté. Fanoušci se nedostanou až k nám a díky tomu mají hráči dostatek prostoru pro sebe.

Jaký byl pro vás zatím nejlepší moment na akci?

Asi hra, kdy jsme poprvé hráli na stage, protože jsme se mohli poprvé v této sestavě ukázat lidem jako tým.

Co vaše ubytování? Líbí se hráčům v Brně?

Já sám jsem ještě na hotelu nebyl, protože žiju v Brně, ale hráči se zmínili, že mají velmi dobré snídaně a pozvali mě, ať ji za nima přijdu zkusit.

Jaký máš názor na vaši aktuální sestavu? Jsi spokojený nebo už teď víš, že budeš chtít po MČR něco měnit?

Sestava je fajn. Každý hráč má svá pozitiva i negativa a někdo má těch negativ víc. Někteří hráči v týmu jsou ještě mladí a tak nemají stanovenou určitou tréninkovou rutinu a tak se nezlepšují tak rychle jako jiní. Pak je s tím problém, že se všech 5 nezlepšuje rovnoměrně. Ale jinak je mám rád, i když mě někteří z nich občas štvou.

Tomáš "Nightshare" Kněžínek

Jakým způsobem probíhala vaše příprava na MČR?

Ze začátku jsme se připravovali na ten, podle nás, nejlepší tým - LanCraft. Díky tomu, že všechny hráče dobře znám a vím, co jim vyhovuje tak vím jak je připravit na takového soupeře. Po nějáké době jsem od toho však upustil a začal hráče na turnaj připravovat komplexně.

Změnil bys něco na hrách, které jste dnes hráli? Udělal bys něco jinak?

Snažil bych se více soustředit na trénink jako tým a ne na individuální obehrávání protihráčů, protože tým, který je správně naučený hrát jako tým, může všechny své zkušenosti aplikovat například na stage bez sebemenších problémů.

Čekal jsi, že pro vás bude MČR probíhat takhle lehce, přece jen máte ve skupině 4:0.

Ano. Jak už jsem se zmínil tak jediný pro nás důležitý soupeř na MČR je LanCraft. Jsem rád, že konečně MČR není jednostranné.

Štítky: MČR