Přejít k hlavnímu obsahu

Ninja v TV? Ellen DeGeneres přinesla esport na americké obrazovky

20. 10. 2018 | 07:00 Fortnite
Ellen DeGeneres je jednou z nejznámějších moderátorek na světě. Pravidelně baví miliony diváků po celém světě rozhovory s různými osobnostmi ve své talk show "Ellen DeGeneres show". Jedním z jejich posledních hostů byl také slavný streamer hry Fortnite Ninja, který měl tu čest se v její show objevit hned dvakrát.
Ninja EllenShow
Ninja EllenShow

Ellen DeGeners nejspíš většina z vás zná. A pokud ne přímo podle jména, určitě jste ji už někde zahlédli. Přece jen moderuje jednu z nejslavnějších talk show na světě, do které si zve osobnosti již od roku 2003. Jedním z jejich posledních hostů se stal také Ninja, vlastním jménem Tyler Blevins, nejznámější streamer na twitch.tv, který se zabývá hrou Fortnite. Ten se však v show neobjevil jen jednou, ale hnedka dvakrát, přičemž jednou přes svůj vlastní stream.

Poprvé si ho herečka a komička pozvala přímo do pořadu, během rozhovoru Ninja sdělil některé ze svých osobních informací, jako například jak probíhá jeho den a nebo jakou roli v jeho životě hraje jeho manželka Jessica Goch. Poté už se však vrhli s moderátorkou na výuku hraní. Možná to zní neuvěřitelně, ale Ellen se opravdu ve své vlastním televizním pořadu na NBC učila hrát Fortnite. 

Tento díl měl samozřejmě obrovské ohlasy a snad ani celebrita jako Ellen si nemohla nechat ujít pozornost, jakou to vzbudilo. Pozvala tedy streamera do svého pořadu ještě jednou, tentokrát však velmi netradičně. Zatímco Ninja streamoval, Ellen s ním mluvila a diváci ho tak mohli sledovat na televizní obrazovce přímo za ní, jak vykonává svou práci. Tím prakticky z milionů diváku Ellen DeGeneres show udělal diváky svého streamu.

Co říkáte na popularitu, která momentálně obklopuje tohoto streamera? Jste rádi, že se tímto hraní her (ať už počítačových nebo konzolových) dostává do povědomí lidí?