Přejít k hlavnímu obsahu

Ninja zaplatí 33 000x více na daních než Donald Trump

1. 10. 2020 | 15:57 Twitch.tv
Tyler “Ninja” Blevins je nepochybně jednou z největších hvězd v herním průmyslu, známý především díky svému hraní Fortnitu. V současné době stojí proti nemilému zjištění, které by jistě nepotěšilo nikoho z vás.
Ninja
Ninja

Po úspěchu na Twitchi se Ninja stal globální ikonou a dá se říci, že i ambasadorem Fortnitu. Během své streamovací kariéry si vybudoval záviděníhodnou částku na bankovním účtu. Radost ale vystřídala tíseň, protože musel nedávno řešit nespravedlivé zdanění v jehož důsledku musel vyhodit miliony. Tento názor sdílel i Twitch streamer HasanAbi, který uvádí zajímavé porovnání s prezidentem USA, které je mírně řečeno komické.

Tweet přišel v návaznosti na nedávnou zprávu tisku The New York Times, která odhalila, že prezident Trump údajně zaplatil v roce 2016 a 2017 na daních pouze 750 dolarů. Když tuto informaci Hasan sdílel, vzbudilo to na Twitchi mnoho dalších diskuzí a tweetů. Někteří nechápali, co Ninju tak pobuřuje na tom, že musí platit daně. Pokud se ale vžijete do jeho role a představíte si, že byste 50 % výdělku museli dát každý rok nenávratně pryč, tak zjistíte, že to asi není nic příjemného. Co si o placení takto vysokých daní myslíte vy?

Štítky: Ninja, Donald Trump